Зубна щітка Braun Oral-B Triumph (+Smart)

Зубна щітка Braun Oral-B Triumph (+Smart)
Рейтинг: 5 з 5
Голосів: 0
Код товару: 0653
  • Безкоштовна доставка Безкоштовна адресна доставка по Києву замовлень на суму від 1000 грн!
    Безкоштовна доставка на всі відділення Нова Пошта по Україні замовлень на суму від 1000 грн.
    Відправка день в день*
    * Докладніше у розділі "Доставка"
  • Оплата Готівкою, безготівковими розрахунком, Visa/MasterCard
  • Гарантія Офіційна гарантія на техніку Braun 24 міс.
  • Інструкція Скачати інструкцію для Braun Braun Oral-B Triumph (+Smart)
  • Опис і характеристики
  • Відгуки (0)

Опис і характеристики

  • Додаткові характеристики
    Додаткові характеристики
    Завдяки зарядному пристрою SmartPlug зубна щітка Braun Oral-B Triumph (+ Smart) прекрасно підходить для поїздок і подорожей. Повний цикл зарядки (12 годин) забезпечує регулярне використання пристрою протягом 2-х тижнів. 15 хвилин підзарядки вистачає для 2-х хвилинної роботи зубної щітки. Купити Braun Oral-B Triumph Smart guide – це простий та ефективний спосіб дотримуватися гігієни порожнини рота.
  • Професійне чищення
    Професійне чищення
    Зубна щітка Braun Oral-B Triumph (+ Smart) розроблена із застосуванням новітніх технологій, завдяки яким ви досягаєте ідеальних результатів в чищенні зубів. Дбайливий вплив на зуби і ясна дозволяє якісно дбати про гігієну порожнини рота. Ефективне відбілювання, безпечне полірування кожного зуба, наявність трьох насадок, п'яти режимів роботи, можливість запрограмувати персональний режим чищення, наявність дисплея – дозволяє налаштувати зубну щітки відповідно до ваших вимог. Ціна Braun Oral-B Triumph Smart guide виправдана якістю її роботи та самого приладу.
  • Таймер. Технології
    Таймер. Технології
    Smart технологія пристрій, який підвищує ефективність очищення. Ви можете перемикати зубну щітку на потрібний режим для різних насадок: для FlossAction - режим чистки "Clean", ProWhite - режим полірування "Polish". Пристрій робить короткі переривчасті рухи через кожні 30 секунд, таким чином таймер нагадує про те, що потрібно переходити до наступної ділянки зубного ряду. Довгі переривчасті рухи нагадують, що минуло рівно 2 хвилини, це саме той час, який стоматологи рекомендують витрачати на чистку зубів. Якщо ви зупинилися під час процедури чистки, тоді таймер запам'ятає на 30 секунд час зупинки і ви зможете продовжити чистку з того часу, на якому зупинилися.
  • Дисплей
    Дисплей
    Зубна щітка Braun Oral-B Triumph + Smart guide має зручний інформаційний дисплей, який у вигляді піктограм показує обраний режим. Так само на дисплеї відображається час чистки, а по закінченню 2-х хвилин на екрані з'являється смайлик. Інформація про рівень заряду акумулятора показується на дисплеї.
  • Насадки
    Насадки
    Унікальна насадка для щоденного чищення з технологією флоссінга Oral-B FlossAction дозволяє видаляти прихований наліт, щетинки досягають в глибокі проміжки між зубами. Насадка 3D White оснащена спеціальною поліруючою чашкою, яка ефективно видаляє наліт від чаю, кави, тютюну. Ця насадка підходить для щоденного, або періодичного використання.
Характеристики товару
2D-технологія: Немає даних
3D-технологія: Немає даних
Pulsonic-технологія: Немає даних
Технологія OxyJet: Немає даних
2-о хвилинний таймер: Немає даних
Індикатор датчика тиску: Немає даних
Кількість режимів: Немає даних
Робота від акумулятору: Немає даних
Робота від батарейок: Немає даних
Індикатор рівня заряду: Немає даних
Країна-виробник: Немає даних
Гарантійний термін (міс.): Немає даних
Комплектація
Додаткові особливості: Немає даних

Відгуки

  • Ваш відгук про цей товар буде першим.
Це поле є обов`язковим для заповнення.
Це поле є обов`язковим для заповнення.
Це поле є обов`язковим для заповнення.