Тример Braun BT 5090

Тример Braun BT 5090
Рейтинг: 5 з 5
Голосів: 8
Код товару: 0877
Спосіб гоління: сухе. Гребінь для підстригання бороди. Гребінь для стрижки волосся. Час роботи від акумулятора 50 хв. Діапазон довжин: 1-10 мм і 10-20. Чохол. Час перезарядки батареї: 60 хв. Живлення: мережа / акумулятор.
  • Безкоштовна доставка Безкоштовна адресна доставка по Києву замовлень на суму від 1000 грн!
    Безкоштовна доставка на всі відділення Нова Пошта по Україні замовлень на суму від 1000 грн.
    Відправка день в день*
    * Докладніше у розділі "Доставка"
  • Оплата Готівкою, безготівковими розрахунком, Visa/MasterCard
  • Гарантія Офіційна гарантія на техніку Braun 24 міс.
  • Інструкція Скачати інструкцію для Braun Braun BT 5090
  • Опис і характеристики
  • Відгуки (8)

Опис і характеристики

  • Комфортна робота
    Комфортна робота
    Тример для бороди Braun BT 5090 надасть вам можливість самостійно робити стильні стрижки і доглядати за бородою в домашніх умовах. Вам більше не потрібно відвідувати перукарський салон, адже цей простий інструмент перетворить вас на справжнього майстра. Тример Braun BT 5090 має ергономічну форму, його комфортно тримати в руці під час роботи. Він може працювати як від акумулятора, так і від мережі. Вологостійкий корпус моделі дозволяє чистити ріжучі елементи під проточною водою. Для комфортного зберігання модель комплектується зі спеціальним дорожнім чохлом на блискавці.
  • Простий стайлінг
    Простий стайлінг
    У комплекті з приладом йдуть два знімних гребеня, тому якщо ви хочете поекспериментувати зі стилями та образами, варто купити Braun BT5090. Ви зможете вибрати з 25 можливих налаштувань і встановити точну довжину волосся за допомогою насадок: від 1 до 10 мм з кроком 0.5 мм і від 1 до 20 мм з кроком 2 мм. Гострі леза тримера гарантують чудовий результат кожного разу.
  • Зарядка
    Зарядка
    Подвійна батарея забезпечує прекрасну продуктивність приладу. Щоб повністю зарядитися, приладу буде потрібно 60 хвилин, цього цілком вистачить на 50 хвилин бездротової роботи. Передбачена функція швидкої зарядки за 5 хвилин на один сеанс роботи. Прилад може автоматично адаптуватися до будь-якої напруги мережі, тому його можна використовувати в будь-якій країні. Ціна BT5090 цілком доступна та прийнятна.
Характеристики товару
Тип: для бороди
Висувний триммер: є
Легка чистка під струменем води: є
Живлення: від мережі / акумулятора
Час зарядки акумулятора (хв): 60
Час роботи від акумулятора (хв): 50
Швидка зарядка 5 хвилин: є
Країна-виробник: Китай
Гарантійний термін (міс.): 24
Комплектація
Кількість насадок: 2 (1-10мм, 10-20мм)
Мішечок для зберігання: немає
Чоловіча косметичка: є
Підставка: є
Щіточка для чищення: є
Додаткові особливості: Немає даних

Відгуки

  • Олег
    03.09.2020
    Чи є в наявності насадка ( 1-10мм)до тримера braun серія ВТ5090 Type: 5421
    Адміністратор Braun
    Доброго дня. Рекомендуємо звернутися до авторизованого сервісного центру. Зазвичай, вони мають можливість замовити окремі комплектуючі до техніки Braun. Дякуємо за Ваше звернення.
  • Анжелика
    25.01.2020
    Чем отличается триммер Braun BT 5090 от триммер Braun BT 5070?
    Адміністратор Braun
    Добрый день. Триммеры для бороду Braun BT 5090 и BT 5070 отличаются цветом и комплектацией. В комплектации модели Braun BT 5090 если чехол для хранения. Спасибо за обращение.
  • Валерия
    24.11.2019
    Подарила мужу 4 года назад. Пользуется регулярно с удовольствием. Работает отлично. Слабое место - съемная пластмассовая насадка, которая сломалась через 2 года. Казалось бы не большая проблема, можно купить новую. И вот тут официальный магазин Braun заставит вас попотеть. Чтобы разобраться в их системе потсавок запчастей через сервисные магазины мне понадобилось около часа: звонки по нескольким номерам в поисках человека и нужного отдела. График работы оставлял желать лучшего. В итоге мне перезвонили через 2 дня и сказали, что на складе нет и неизвестно когда будет. Купила у стороннего продваца на prom.ua за 5 минут. Плюсы: хороший, надежный тример Минусы: сложности с покупкой запчастей через сервисные центры.
    Адміністратор Braun
    Добрый день. Приносим свои извинения за причиненные Вам неудобства. Описанная Вами работа авторизованного сервисного центра неприемлема. Если Вас не затруднит, оставьте, пожалуйста, в следующем отзыве, с пометкой "не для публикации", контакты сервисного центра, в который Вы обращались. Мы, со своей стороны, постараемся принять меры, чтобы подобного больше ни с кем не повторилось. Благодарим Вас за конструктивный отзыв и неравнодушие.
  • Сергей
    23.06.2018
    Здравствуйте! Подскажите, где можно купить зарядку на эту машинку? Потерялся шнур зарядка.
    Адміністратор Braun
    Добрый день. Купить зарядное устройство для триммера Braun BT 5090 можно в авторизованном сервисном центре. По номеру телефона гарячей линии (0-800-505-000), Вы можете узнать адреса и номера телефонов сервисных центров в Вашем городе. Спасибо за обращение.
  • Назар
    20.04.2018
    Доброго дня. Триммер дуже класний і надійний, користуюсь 1,5 роки. Дуже задоволений. З часом затупились малі ножі висувного триммера.Не підкажете де можна їх заточити, або замінити? Дякую
    Адміністратор Braun
    Добрий день. Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені тримером Braun BT 5090. Що до висувного леза, зверніться ,будь ласка, за телефоном гарячої лінії 0-800-505-000. Дякуємо за звернення та відгук.
  • Показати всі відгуки
Це поле є обов`язковим для заповнення.
Це поле є обов`язковим для заповнення.
Це поле є обов`язковим для заповнення.