Тример Braun PT 5010

Тример Braun PT 5010
Рейтинг: 5 з 5
Голосів: 7
Код товару: 0878
Кількість швидкостей: 1. Робота на батарейках. Комплектація: насадка-гребінь 8 мм, насадка-гребінь 5 мм, захисний ковпачок, підставка, щіточка для чистки, батарейка. Колір чорний.
  • Безкоштовна доставка Безкоштовна адресна доставка по Києву замовлень на суму від 1000 грн!
    Безкоштовна доставка на всі відділення Нова Пошта по Україні замовлень на суму від 1000 грн.
    Відправка день в день*
    * Докладніше у розділі "Доставка"
  • Оплата Готівкою, безготівковими розрахунком, Visa/MasterCard
  • Гарантія Офіційна гарантія на техніку Braun 24 міс.
  • Інструкція Скачати інструкцію для Braun Braun PT 5010
  • Опис і характеристики
  • Відгуки (7)

Опис і характеристики

  • Стайлінг
    Стайлінг
    Тример для бороди Braun PT 5010 – зручний інструмент для точного і охайного стайлінгу бороди. Ви можете експериментувати зі створенням стильного образу, який ідеально підійде вам. З таким приладом можна легко моделювати форму борідки та вусів, чітко окреслюючи лінії, і контролювати довжину волосся. Він досить компактний, тому ви без проблем зможете взяти його з собою в поїздку, при необхідності. Ергономічна форма ручки дозволяє легко маневрувати тримерами в процесі роботи, для досягнення чудових результатів.
  • Насадки в комплекті
    Насадки в комплекті
    Якщо ви хочете придбати надійний і функціональний тример, ціна Braun PT5010 буде для вас цілком прийнятною. Він дозволяє не тільки моделювати щетину, а й ефективно видаляє небажані волоски на обличчі, спині, шиї, коригує форму брів. У комплекті з цією моделлю ви знайдете два знімних пластикових гребеня для рівномірного підрівнювання волосків. Гребінь з короткими зубцями підрівнює волоски до 5 мм, а з більш довгими зубцями – до 8 мм. Тример Braun PT 5010 має одну швидкість роботи, включити його можна, зрушивши перемикач вгору.
  • Простий догляд
    Простий догляд
    Доглядати за PT5010 дуже просто. Перед тим, як почати чистку, слід вимкнути прилад, зняти голівку, повернувши її на 90 градусів проти годинникової стрілки і трохи піднявши. Після цього ви можете промити знімну деталь під струменем теплої води. Перед тим, як зібрати прилад, необхідно повністю висушити голівку. Зберігати прилад слід, надівши на нього захисний ковпачок, який є в комплекті. Якщо ви будете постійно чистити тример за допомогою води, не забувайте регулярно змащувати леза невеликою кількістю машинного масла. Купити Braun PT 5010 – значить зробити догляд за собою максимально комфортним.
Характеристики товару
Тип: для бороди
Висувний триммер: немає
Легка чистка під струменем води: є
Живлення: від батарейки типу ААA
Час зарядки акумулятора (хв): немає
Час роботи від акумулятора (хв): немає
Швидка зарядка 5 хвилин: немає
Країна-виробник: Китай
Гарантійний термін (міс.): 24
Комплектація
Кількість насадок: 3 (точкова, гребінь 5 мм, гребінь 8 мм)
Мішечок для зберігання: немає
Чоловіча косметичка: немає
Підставка: є
Щіточка для чищення: немає
Додаткові особливості: захисний ковпачок, батарейка питу ААА

Відгуки

  • Макс
    07.02.2020
    Всем отличный стайлер. Чётко и понятно. Без лишнего. Удобство и компактность просто на 10+ Не хватает ему только кейса. Тогда б вообще цены ему не было!!!!
    Адміністратор Braun
    Добрый день. Спасибо за отзыв.
  • Илья
    22.05.2018
    Достойный приборчик. вполне доволен. Несмотря на миниатюрность, очень удобно лежит в руке, а это обеспечивает комфорт при бритье. PS купил у вас в магазине пару месяцев назад. С того времени использую постоянно. Работает отлично.
    Адміністратор Braun
    Добрый день. Нам очень приятно, что Вы остались довольны покупкой. Спасибо за отзыв.
  • Роман
    14.05.2018
    Удобный триммер, но им еще надо уметь пользоваться. Первое время никак не мог привыкнуть. Научился наверное через пару месяцев только. и кстати, за это время даже не умея толком им пользоваться, не разу не порезался! Сам по себе триммер удобный, но было бы неплохо найти версию с работой от аккумулятора.
    Адміністратор Braun
    Добрый день. Спасибо за обращение.
  • Игорь
    03.05.2018
    Идеальный инструмент для стайлинга! Очень доволен. Позволяет сформировать форму усов и бороды с точностью до миллиметра именно так, как вы их хотите видеть. То, для чего раньше нужно было идти в салон, теперь могу делать самостоятельно.
    Адміністратор Braun
    Добрый день. Спасибо за Ваш отзыв.
  • Ігор
    27.11.2017
    Добрий день, можна окремо купити точкову насадку? А то в моїй вилетіли леза і ремонту не підлягають
    Адміністратор Braun
    Добрий день. Нажаль у нас немає окремих запчастин для тримера Braun PT 5010. Спробуйте звернутися до сервісного центру. Телефон гарячої лінії де Вам підкажуть номера телефонів авторизованих сервісних центрів у Вашому місті: 0-800-505-000. Дякуємо за звернення.
  • Показати всі відгуки
Це поле є обов`язковим для заповнення.
Це поле є обов`язковим для заповнення.
Це поле є обов`язковим для заповнення.