Епілятор Braun SE 7521

Епілятор Braun SE 7521
Рейтинг: 5 з 5
Голосів: 10
Код товару: 0715
  • Безкоштовна доставка Безкоштовна адресна доставка по Києву замовлень на суму від 1000 грн!
    Безкоштовна доставка на всі відділення Нова Пошта по Україні замовлень на суму від 1000 грн.
    Відправка день в день*
    * Докладніше у розділі "Доставка"
  • Оплата Готівкою, безготівковими розрахунком, Visa/MasterCard
  • Гарантія Офіційна гарантія на техніку Braun 24 міс.
  • Інструкція Скачати інструкцію для Braun Braun SE 7521
  • Опис і характеристики
  • Відгуки (10)

Опис і характеристики

  • Епіляція: суха і волога
    Епіляція: суха і волога
    Епілятор Braun SE 7521 можна використовувати в душі або ванні, оскільки пристрій призначений як для сухої, так і для вологої епіляції. Спробуйте провести процедуру видалення волосся вологим способом, і ви здивуєтеся, наскільки при цьому знижуються больові відчуття. Корпус епілятора SE 7521 повністю герметичний, тому ви можете сміливо чистити пристрій під струменем води.
  • 40 пінцетів
    40 пінцетів
    Ретельна епіляція досягається з допомогою технології Close-Grip. 40 мікропінцетів захоплюють волоски у самого кореня під оптимальним кутом. Ви можете купити Braun SE7521 і видаляти навіть найкоротші волоски, довжиною від 0,5 мм. Забезпечується максимальний контакт пінцетів з шкірою. Масажна система активно стимулює шкіру і, як наслідок, заспокоює її.
  • 2 швидкості
    2 швидкості
    Вибирайте комфортну швидкість роботи епілятора Braun SE 7521 для досягнення найкращого результату. Перша швидкість дозволяє проводити м'яку епіляцію, друга – максимально ефективну. Для чутливих зон рекомендується використовуйте першу швидкість. Завдяки плаваючій голівці пристрій повторює контури вашого тіла і забезпечує повний контакт при епіляції. А пальчики SoftLift допомагають піднімати і направляти до пінцета волоски, які прилягають до шкіри.
  • Система підсвічування та акумулятор
    Система підсвічування та акумулятор
    Ціна SE-7521 виправдовується численними перевагами. Прилад оснащений підсвічуванням SmartLight для зручності процедури. Ви зможете розглянути навіть самі непомітні волоски і провести процес їх видалення максимально ретельно. Такий епілятор можна використовувати в будь-якому місці. Епілятор Braun SE 7521 працює від акумулятора 40 хвилин, для цього потрібно попередньо зарядити пристрій протягом однієї години.
  • Комплектація
    Комплектація
    1. Насадка: EfficiencyPro (для ефективної і швидкої епіляції) 2. Мішечок для зберігання 3. Щіточка для чистки.
Характеристики товару
Тип епіляції: суха / волога
Кількість пінцетів: 40
Кількість швидкостей: 2
Масажні ролики: є
Підсвічування: є
Плаваюча головка: є
Спосіб роботи: від акумулятора
Час зарядки (хв): 60
Час роботи від акумулятора (хв): 40
Країна-виробник: Німеччина
Гарантійний термін (міс.): 24
Комплектація
Щітка для обличчя: немає
Щітка для пілінгу: немає
Масажна щіточка: немає
Для швидкої епіляції: є
Для чутливих ділянок: немає
Для точкового видалення волосся: немає
Бриюча голівка: немає
Знімний триммер: немає
Охолоджуюча рукавиця: немає
Щіточка для чищення: є
Мішечок для зберігання: є
Косметичка: немає
Додаткові особливості: Немає даних

Відгуки

  • Anna Lea
    07.06.2016
    "Доброго дня! В чому різниця між Braun SЕ 7521 і 7181? Знайшла багато позитивних відгуків по другому, по першому - майже нічого, от думаю ))В чому особливість, плюси насадки для швидкого гоління? Чим відрізняється від 2ї швидкості епілятора? Для яких ділянок придумана? Який ефективніший для ""роботи"" під пахвами? І останнє: чи входить в комплект зарядний пристрій для акумулятора? Дякую! :)"
    Адміністратор Braun
    Добрий день! Різниця в моделях майже відсутня. Модель 7521 прийшла на зміну моделі 7181, єдине що змінилося – до комплекту 7181 входили вологі серветки. Оскільки модель 7521 на ринку України зовсім недавно, відгуків на неї майже немає. Особливість насадки для швидкої епіляції полягає у відсутності масажних роликів та можливості максимально контактувати зі шкірою. Дві швидкості призначені для: 1 – для делікатної епіляції, 2 – для інтенсивної. Епілювати будь-якими епіляторами Braun можна на всіх ділянках тіла, все залежить від вашої чутливості до болю. Ефективність епіляторів 7-ї серії однакова. Для «роботи» під пахвами краще обрати модель з насадками для чутливих ділянок, або для точкового видалення (оскільки шкіра на цій ділянці дуже чутлива, важливо проводити процедуру якомога делікатніше). Як приклад, розгляньте модель SE 7561: https://braun-market.com.ua/ua/detailed/epilyatoryi/braun_se_7561.htm. Абсолютно усі епілятори Braun, які працюють від акумулятора, комплектуються зарядним пристроєм, який автоматично адаптується під напругу від 100-240 В. Дякуємо за звернення.
  • Anna Lea
    07.06.2016
    Дякую за оперативну відповідь! Будь ласка, уточніть ще про одну насадку. Якщо у 7521 є Пальчики SoftLift - хіба це не одне і те ж? Адже їхня функція - саме направляти волоски.
    Адміністратор Braun
    Вітаємо. Усі епілятори 7-ї серії мають пальчики SoftLift на поверхні, поруч з пінцетами. Їх призначення - підіймати прилеглі до шкіри волоски і направляти їх до пінцетів. З'являться будь-які питання - звертайтеся. Дякуємо за звернення.
  • Таня
    04.06.2016
    здравствуйте. во время сухой эпиляции можно пользоваться включенным от сети эпилятором или этот эпилятор работает только от аккумулятора?
    Адміністратор Braun
    Добрый день! В целях безопастности в эпиляторе Braun SE 7521 исключена возможность проведения эпиляции во время зарядки. Эпилятор Braun SE 7521 работает только от аккумулятора. Спасибо за обращение.
  • Aleksandra Kof
    02.06.2016
    Подскажите, такой эпилятор подойдет для удаления волос на руках?)
    Адміністратор Braun
    Добрый день! Да, эпилятор Эпилятор Braun SE 7521 подходит для удаления волос на руках. Спасибо за обращение.
  • Яна
    25.05.2016
    Здравствуйте, подскажите пожалуйста, этим эпилятором можно пользоваться когда он в розетке в сети, или ТОЛЬКО через заряжённый аккумулятор?
    Адміністратор Braun
    Добрый день. Эпилятор Braun SE 7521 работает только от аккумулятора (это сделано с целью безопасности от случайного короткого замыкания или получения травмы электричеством). Спасибо за обращение.
  • Показати всі відгуки
Це поле є обов`язковим для заповнення.
Це поле є обов`язковим для заповнення.
Це поле є обов`язковим для заповнення.