Бритва Braun Series 3 3030

Бритва Braun Series 3 3030
Рейтинг: 5 з 5
Голосів: 1
Код товару: 0782
Спосіб гоління: сухе. Система гоління: сіткова. Потрійна система гоління. Сітка для гоління Senso Foil з технологією MicroComb. Тример. Індикатор заряду акумулятора: 3 рівня. Повна зарядка: 60 хвилин. Живлення: від акумулятора / мережі.
  • Безкоштовна доставка Безкоштовна адресна доставка по Києву замовлень на суму від 1000 грн!
    Безкоштовна доставка на всі відділення Нова Пошта по Україні замовлень на суму від 1000 грн.
    Відправка день в день*
    * Докладніше у розділі "Доставка"
  • Оплата Готівкою, безготівковими розрахунком, Visa/MasterCard
  • Гарантія Офіційна гарантія на техніку Braun 24 міс.
  • Інструкція Скачати інструкцію для Braun Braun Series 3 3030
  • Опис і характеристики
  • Аксесуари (2)
  • Відгуки (1)

Опис і характеристики

  • Технологія MicroComb
    Технологія MicroComb
    Якщо ви приймете рішення купити Braun Series 3 3030, ви ніколи не будете розчаровані її роботою: комфортне та швидке гоління будуть вам забезпечені. Інноваційна технологія MicroComb, розроблена фахівцями німецького бренду, дозволяє миттєво впоратися з будь-якою щетиною. У процесі гоління волоски піднімаються і спрямовуються до тримера, який зрізає навіть найкоротші з них. У результаті, ви отримуєте гладку, доглянуту шкіру після кожного сеансу гоління.
  • Сітка SensoFoil
    Сітка SensoFoil
    Електробритва Braun Series 3 3030 обладнана бриючою сіткою SensoFoil, яка була створена для максимально зручного та ефективного гоління. Вона має безліч отворів, які зрізають усі зайві волоски. Цій бритві під силу обробити навіть важкодоступні ділянки, такі як підборіддя, шия, ділянка над верхньою губою. У вас не виникне проблем зі створенням ідеального образу, адже тепер ви зможете легко впоратися з триденною щетиною. Забудьте про порізи та подряпини, дана модель гарантує комфортне і безпечне гоління.
  • Чисте гоління
    Чисте гоління
    Контури обличчя у всіх різні, тому розробники створили модель, яка підійде до будь-якого типу обличчя. Рухливі ріжучі елементи бритви Braun Series 3 3030 ідеально адаптуються до вигинів підборіддя, шиї, надаючи можливість позбутися від щетини одним легким рухом. Бриючі сітки та вбудований тример рухаються незалежно один від одного, залишаючи після себе ідеально гладку шкіру без подразнень. Тример розташований між сітками здійснює 130 рухів в секунду, зрізуючи волоски, що ростуть в різних напрямах.
  • Очищення і зарядка
    Очищення і зарядка
    Braun 3030 можна використовувати для сухого способу гоління. Ергономічна форма дозволяє комфортно тримати її в руці. Корпус приладу у ріжучої головки герметичний, тому після закінчення процедури гоління ви зможете промити бритву під струменем води, повністю очистивши її. Вона оснащена 3-х рівневим індикатором заряду батареї. Щоб повністю зарядити її, знадобиться всього одна година, після цього вона може працювати протягом 45 хвилин. Якщо вам необхідно терміново привести себе в порядок, для одного сеансу гоління прилад досить зарядити протягом 5 хвилин. Ціна електробритви Braun Series 3 3030 виправдана відмінною якістю.
Характеристики товару
Тип гоління: сухе
Кількість бриючих елементів: 3
Плаваюча головка: немає
Плаваючі елементи бритви: є
Висувний тример: є
Легка чистка під струменем води: є
Система очищення і підзарядки Clean&Renew: немає
Живлення: від мережі / акумулятора
Час зарядки акумулятора (хв): 60
Час роботи акумулятора (хв): 45
Швидка зарядка 5 хвилин (один сеанс гоління): є
Колір: чорний / червоний
Країна-виробник: Німеччина
Гарантійний термін (міс.): 24
Комплектація
Додаткові особливості: технологія MicroComb

Аксесуари

Відгуки

  • Стиляга
    09.10.2015
    Стильный цвет, отличный результат да и дизайн на уровне. Рекомендую. Большой плюс - работает и от сети и от аккумулятора.
    Адміністратор Braun
    Добрый день! Спасибо за Ваш отзыв.
Це поле є обов`язковим для заповнення.
Це поле є обов`язковим для заповнення.
Це поле є обов`язковим для заповнення.