Бритва Braun Series 3 3020 Black

4499
3399
грн.
Бритва Braun Series 3 3020 Black
Рейтинг: 5 з 5
Голосів: 12
Код товару: 0781
Спосіб гоління: сухе. Система гоління: сіткова. Потрійна система гоління. Сітка для гоління Senso Foil з технологією MicroComb. Тример. Індикатор заряду акумулятора: 2 рівня. Повна зарядка: 60 хвилин. Живлення: від акумулятора / мережі.
  • Безкоштовна доставка Безкоштовна адресна доставка по Києву замовлень на суму від 1000 грн!
    Безкоштовна доставка на всі відділення Нова Пошта по Україні замовлень на суму від 1000 грн.
    Відправка день в день*
    * Докладніше у розділі "Доставка"
  • Оплата Готівкою, безготівковими розрахунком, Visa/MasterCard
  • Гарантія Офіційна гарантія на техніку Braun 24 міс.
  • Інструкція Скачати інструкцію для Braun Braun Series 3 3020 Black
  • Опис і характеристики
  • Аксесуари (2)
  • Відгуки (12)

Опис і характеристики

  • Швидке гоління
    Швидке гоління
    Бритва Braun Series 3 3020 Black – прекрасне рішення проблеми щоденного гоління. Вона допоможе вам правильно доглядати за вашою шкірою, при цьому, не викликаючи роздратування, не роблячи порізів. Ви зможете голитися швидко і комфортно завдяки інноваційній технології MicroComb, яка гарантує ретельне гоління будь-якої щетини. Ця технологія допомагає направляти волоски до тримеру, який захопить та зріже їх. Оптимізовані рухливі елементи забезпечують максимальний контакт зі шкірою , адаптуючись до контурів вашого обличчя. Купити Series 3 3020 Black – означає придбати якісну бритву для щоденного користування.
  • Тример
    Тример
    Волоски, як правило, ростуть в різних напрямках і мають різну довжину, тому з ними важко впоратися за допомогою звичайної бритви. Але для даної моделі це не перешкода – вона обладнана вбудованим тримером, який за один рух зріже усі зайві волоски. Тример розташовується безпосередньо між бриючими сітками, він відмінно зріже довгі волоски і легко впорається з триденною щетиною. З таким приладом процес гоління стане швидким та якісним, як ніколи раніше.
  • Сітка SensoFoil
    Сітка SensoFoil
    Сітка для гоління SensoFoil була розроблена фахівцями бренду для більш ефективного та зручного гоління. Вона оснащена безліччю ергономічних отворів різної форми, які послідовно зрізують волоски, роблять шкіру гладкою, не викликаючи роздратування. Ви отримуєте завжди чудовий результат, навіть важкодоступні ділянки, такі, як шия, підборіддя, ділянка над верхньою губою, будуть без проблем приведені до ладу. Ціна Braun 3020s Black повністю відповідає її прекрасній якості.
  • Зручне використання
    Зручне використання
    Бритва володіє зручною формою, добре лежить в руці та не вислизає в процесі роботи з нею. Щоб ви завжди бачили стан приладу, він оснащений індикаторами, що відображають інформацію про заряд батареї та чистоті приладу. Корпус повністю герметичний, тому після закінчення процедури можна просто промити бритву під струменем проточної води, не побоюючись, що краплі води потраплять всередину. Тривалість роботи без підзарядки становить 45 хвилин. Для повної зарядки потрібна 1 година, а для одного сеансу гоління – досить заряджати її всього 5 хвилин.
Характеристики товару
Тип гоління: сухе
Кількість бриючих елементів: 3
Плаваюча головка: немає
Плаваючі елементи бритви: є
Висувний тример: є
Легка чистка під струменем води: є
Система очищення і підзарядки Clean&Renew: немає
Живлення: від мережі / акумулятора
Час зарядки акумулятора (хв): 60
Час роботи акумулятора (хв): 45
Швидка зарядка 5 хвилин (один сеанс гоління): є
Колір: чорний
Країна-виробник: Німеччина
Гарантійний термін (міс.): 24
Комплектація
Додаткові особливості: технологія MicroComb

Аксесуари

Відгуки

  • Оксана
    21.12.2023
    Здравствуйте. Подскажите, пожалуйста, здесь есть насадки для регулирования стрижки бороды на различные длины - 3, 5, 7 мм и т.п.?
    Адміністратор Braun
    Добрий день! Braun Series 3 3020 - НЕ має додаткових насадок для корекції бороди з вибором довжини. Якщо вас цікавить не гоління начисто, а укорочення та моделювання, зверніть увагу на тримери для бороди. А якщо Вас цікавить бритва (що голить начисто) + тример (для моделювання) - зверніть увагу на цю модель:

    https://braun-market.com.ua/ua/detailed/britvyi/braun_series_3_3010bt_wetdry.htm

    Дякуємо за Ваше звернення.

  • Юлия
    27.11.2023
    Здравствуйте! Вы могли бы подсказать, в чем разница сеточной бритвы от роторной? Или это чисто кому как нравится? Есть ли функциональные отличия. Хочу супругу в подарок приобрести, не могу определиться. Это первая электробритва для него. Может посоветуете какую лучше. Благодарю!
    Адміністратор Braun
    Добрий день! У нас на сайті є стаття, яка допоможе Вам розібратися в типах електробритв, та підібрати прилад під Ваші потреби:

    https://braun-market.com.ua/ua/article/rukovodstvo_po_brityu_elektrobritvoy.htm

    Дякуємо за Ваше звернення.

  • Константин
    30.03.2023
    Добрый день. В чем отличия с BRAUN Series 3 300BT? Заранее благодарен
    Адміністратор Braun
    Добрий день! Бритва Braun Series 3 300BT – це 3 в 1 – тример, бритва, стайлер. Має знімний тример та 5 гребнів (на 1, 2, 3, 5 і 7 мм). Висувного тримера немає. Час роботи акумулятора 30 хв. Бритва виготовлена в Китаї. Бритва Braun Series 3 3020 Black має висувний тример. Час роботи акумулятора 45 хв. Має технологію MicroComb (допомагає направляти волоски до тримера, який захопить та зріже їх). Бритва виготовлена в Німеччині. Дякуємо за Ваше звернення.
  • Иван
    16.06.2020
    Здравствуйте. Заказал бритву отправили 15.06 вечером, 16.06 утром била у меня. Испробовал все СУПЕР. Всем советую.
    Адміністратор Braun
    Добрый день. Спасибо за Ваш отзыв.
  • Павел
    22.02.2020
    Здравствуйте!Не могу понять одного , бритва водонепроницаемая и имеет кссету именно такую как у всех бритв с влажным бритьём! Защита от воды в погружении до 5 метров , сетка series 3 32 B .Вопрос почему нету влажного бритья?Обычный маркетинг?
    Адміністратор Braun
    Добрый день. Бритва Braun Series 3 3020 Black имеет защиту корпуса от влаги и её можно погружать на глубину до 5 метров при выключенном состоянии. Однако она не имеет защитной системы Wet&Dry. Эта система предохраняет мотор бритвы, во время работы, при попадании влаги на контактную группу зарядного гнезда. Спасибо за обращение.
  • Показати всі відгуки
Це поле є обов`язковим для заповнення.
Це поле є обов`язковим для заповнення.
Це поле є обов`язковим для заповнення.