Огляд тримера Braun FG 1100 Silk Finish

Огляд тримера Braun FG 1100 Silk Finish

Більшість дівчат і жінок без коливань поділилися б найкоштовнішими прикрасами з тим чарівником, який зробив би їх шкіру чистою і гладкою назавжди. Але на жаль: ненависні волоски виростають знову і знову – на ногах, над верхньою губою, в зоні бікіні, та всюди, де їх бачити не хочеться! Доводиться боротися, але як? Бритва – малоефективна, крем-епілятор – незручний, та й роздратування може викликати, воскова епіляція, або шугарінг – боляче, лазерна, електрична та інші сучасні способи – довго і дорого... Невже немає ідеального способу?

Є, і скористатися ним можна за допомогою компактного, сучасного, надійного і недорогого тримера FG 1100 від компанії Braun. Він забезпечить швидке безболісне видалення будь-якого небажаного волосся, а ефект бездоганно гладкої шкіри протримається не менше тижня.

Основні можливості і характеристики

Braun FG 1100 працює від батарейки класу ААА на 1,5 В. Одна батарейка, що входить в комплект при покупці, витримує близько двох годин безперервного використання. Прилад не потрібно підключати до мережі, тому займатися своєю зовнішністю ви зможете там, де вам зручно, а не там, де є електрична розетка. А розщедрившись на зарядний пристрій і заряджаючий акумулятор, ви зможете користуватися тримером в будь-якій ситуації в будь-який час: для повної підзарядки елемента живлення знадобиться всього близько двох годин!

Модель працює на одній швидкості – хоча, більше і не потрібно. У комплекті, крім зручної закругленої головки для точкового видалення волосків, є кілька насадок: сам тример, насадка-обмежувач, два знімних гребня для корекції довжини і підрівнювання: на 5 і 8 мм. Так що за допомогою цього чудо-приладу можна проводити не тільки епіляцію, але і оригінальний стайлінг в зоні бікіні, (для особливо просунутих дам) або швидку зручну корекцію брів.

Сам тример Braun FG 1100 – легкий (всього 150г), компактний (в упаковці – 7 x 18 x 5 см), з пластиковим корпусом, плавними згладжуючими лініями і формами, зручно лежить в руці. Працює пристрій досить тихо, вібрація практично не відчувається.

Знімні насадки легко міняються, є функція «вологого» видалення волосся з застосуванням пом'якшувальної піни, корисна для дівчат з чутливою шкірою. У комплекті також присутній спеціальний захисний ковпачок та м'яка очищаюча щіточка. Крім того, насадки можна промивати проточною водою. Для зберігання і транспортування приладу передбачений міцний футляр.

Недоліки використання

Для того, щоб результати роботи тримера викликали тільки позитивні емоції у вас, і у тих, хто вас оточує, слід дотримуватися певних правил:

  • проводити маніпуляції строго в одному напрямку – зворотному росту волосся: так вдасться запобігти їх вростання;
  • щоб уникнути роздратування від впливу монетарних пінцетів, захованих в насадці, після процедури необхідно нанести на шкіру заспокійливий крем;
  • після промивання насадок під проточною водою їх необхідно добре просушити і лише після цього збирати прилад;
  • не рекомендується використовувати тример для видалення волосся в носі, на скронях, потилиці та інших місцях, для роботи з якими він не призначений;
  • не діліться приладом навіть з самим близьким і коханим чоловіком: модель суто жіноча і не призначена для догляду за жорсткою чоловічий щетиною, гоління декоративних борозенок на голові та інших «екстремальних» процедур.

Слідкуйте за дотриманням цих нехитрих правил, і тоді якість гоління, і безвідмовність цього недорогого тримера від Braun будуть радувати вас довгий час, надовго переживши стандартний гарантійний термін в 2 роки.