Подарункові сертифікати Braun

Подарункові сертифікати Braun

1. «Подарункові сертифікати» дають право їх пред'явнику придбати товари в інтернет-магазинах: kenwood-shop.com.ua, delonghi-shop.com.ua і braun-market.com.ua зі знижкою, відповідний номіналом «подарункового сертифіката», з асортименту і за цінами, що діють в інтернет-магазині на момент придбання товару.

2. «Подарунковий сертифікат» не є платіжним документом або цінним папером.

3. «Подарунковий сертифікат» випущений у вигляді карти, на зворотному боці якої, завданий її індивідуальний неповторний код. Право використання «подарункового сертифіката» знаходиться у особи, яка пред'являє його.

4. Номінал «подарункового сертифіката» вказується в гривнях. Номінали сертифікатів: 250 гривень і 500 гривень.

5. «Подарунковий сертифікат» може бути використаний один раз протягом терміну його дії, шляхом повної сплати суми його номіналу, пред'являючи його при оплаті. Після використання «подарункового сертифіката» він або вилучається у покупця, або анулюється його індивідуальний неповторний код.

6. Термін дії «подарункового сертифіката» вказано на карті.

7. «Подарунковий сертифікат» не є іменним. Право його використання належить його пред'явнику.

8. При оплаті замовлення з використанням сертифіката покупцеві необхідно обов'язково вказати це на етапі оформлення і повідомити менеджеру серійний номер «подарункового сертифіката» при підтвердженні замовлення.

9. Дія «подарункового сертифіката» не поширюється на товари зі знижками, зі спеціальними цінами, подарунками в період проведення заохочувальних акцій.

10. Вартість покупки може перевищувати номінал «подарункового сертифіката». У такому випадку власник «подарункового сертифіката» доплачує різницю між номіналом «подарункового сертифіката» і вартістю товару готівкою.

11. У разі, якщо номінал «подарункового сертифіката» перевищує загальну суму товару, то різниця покупцю не повертається і не може бути ним використана в подальшому.

12. Якщо сума товару, перевищує номінал «подарункового сертифіката», то покупець доплачує різницю готівкою. У разі розірвання договору купівлі-продажу товару, придбаного з використанням «подарункового сертифіката», повернення грошових коштів за товар здійснюється шляхом видачі нового «подарункового сертифіката» такого ж номіналу, як і сертифікат, за допомогою якого був придбаний товар, що повертається. Якщо сума товару, що повертається на момент його покупки перевищувала номінал сертифіката і клієнт, оплачував різницю готівкою, при розірванні договору купівлі-продажу, така сума різниці повертається.

13. «Подарунковий сертифікат» не підлягає поверненню і зворотному обміну в грошовий еквівалент.

14. У разі втрати, «Подарунковий сертифікат» відновленню не підлягає.

15. Оплатити товари за допомогою сертифіката, можуть тільки фізичні особи. Юридичні особи не можуть частково або повністю оплатити придбання товарів сертифікатами.

16. Обмежень по використанню кількох сертифікатів при покупці однієї одиниці товару не існує.

17. Адміністрація інтернет-магазинів: kenwood-shop.com.ua, delonghi-shop.com.ua і braun-market.com.ua має право не прийняти «Подарунковий сертифікат» в разі виникнення сумнівів щодо його дійсності і наявності пошкоджень на ньому .

18. Адміністрація інтернет-магазинів: kenwood-shop.com.ua, delonghi-shop.com.ua і braun-market.com.ua залишає за собою право змінювати правила використання «подарункового сертифіката».