Огляд зубної щітки Braun Oral-B Professional Care 1000 D 20.513

Огляд зубної щітки Braun Oral-B Professional Care 1000 D 20.513

Електричні щітки Oral-B від компанії Braun – це унікальна можливість забезпечити своїм зубам повноцінний комплексний догляд, здоров'я і красу. Оснащені новітніми функціями та технологіями, вони увібрали в себе багаторічний досвід компанії в розробці засобів для догляду за зубами і актуальність сучасних технологій. Електричні щітки Oral-B від Braun пройшли сотні клінічних випробувань, були протестовані тисячами професійних стоматологів, перевірені найрізноманітнішими незалежними тестами, що в результаті незаперечно підтвердило ефективність, безкомпромісно високу якість чищення і дивовижний комфорт догляду за зубами з щітками Oral-B. Прості і звичні зовні, електричні щітки Oral-B нагадують на вигляд звичайні щітки, проте при більш детальному знайомстві з ними стає зрозумілим, що вони відрізняються набагато більшою ефективністю, різниця в показниках якої доходить до 100 відсотків, щонайменше в разі якщо мова йде про видалення зубного нальоту. Потужні і функціональні, вони мають дивовижну компактність, яка забезпечує максимальний комфорт і зручність при роботі з ними. Ще більш унікальними і універсальними електричні зубні щітки Oral-B від Braun робить можливість застосування та використання різних насадок, вироблених компанією спеціально для цих щіток. Компактні, високотехнологічні, вони дозволяють не тільки значно розширити функціональність пристрою, але також підібрати свій власний, індивідуальний режим і насадку саме для Вашого типу зубів, забезпечуючи ще більший комфорт і ефективність результатів. І сьогодні компанія пропонує Вашій увазі нову електричну зубну щітку Oral – B Professional Care 1000 D 20.513 з унікальним привабливим дизайном, яка випущена в особливій обмеженій серії. Компактна і практична форма, не дивлячись на свою зовнішню схожість зі звичайною зубною щіткою, оснащена ультрасучасними технологіями і функціями, які забезпечують комплексний догляд і захист зубів.

Так, розроблена за високими стандартами якості, електрична щітка Braun Oral-B Professional Care 1000 D 20.513 має унікальну голівку зі спеціальною круглою формою, яка створена за тим же принципом, за яким проводяться професійні стоматологічні інструменти. Така форма дозволяє максимально рівномірно видаляти зубний наліт, забезпечуючи повноцінну, комплексну очистку з усіх боків. Завдяки унікальній пульсуючий технології, на якій заснована робота щітки, пристрій постійно генерує пульсуючі рухи, які розпушують зубний наліт. При цьому щітка одночасно генерує спеціальні зворотно-обертальні рухи, які видаляють розпушений пульсуючими рухами наліт, і, крім того, надають яснам унікальний масажний ефект, що сприяє їх зміцненню. Таким чином електрична зубна щітка Oral-B Professional Care 1000 D 20.513 від Braun дозволяє очищати поверхню кожного зуба з усіх боків набагато ефективніше і якісніше, ніж це робить звичайна зубна щітка. Згідно з проведеними клінічними тестами і дослідженнями, підтвердженими професійними стоматологами, електрична щітка Braun Oral – B Professional Care 1000 D 20.513 від компанії Braun дозволяє видаляти до 2-х разів більше нальоту ніж звичайна мануальна щітка.

Унікальною особливістю зубної щітки Braun Oral- B Professional Care 1000 D 20.513, як і інших щіток Oral-B, є підтримка унікальних змінних насадок, індивідуальних для кожного типу зубів і ясен. Крім того, в комплект даної моделі вже входять дві насадки серії Precision Clean, особливістю яких є видалення максимальної кількості бактерій в порівнянні із звичайною зубною щіткою. Крім того, використання даної насадки сприяє чистоті порожнини рота і гарантує здоров'я ясен. Практична і ефективна електрична зубна щітка Braun Oral-B Professional Care 1000 D 20.513 також відрізняється високою якістю автономної роботи і відмінною транспортабельністю. Так, в комплект пристрою входить чудовий ексклюзивний дорожній чохол, який має гарний зовнішній вигляд і зручну практичну конструкцію. Не займаючи багато місця, він дозволяє легко брати пристрій з собою, куди б ви не їхали і де б не знаходилися. А потужний вбудований акумулятор, який володіє компактними розмірами і вагою, дозволяє щітці працювати безперервно протягом 30 хвилин, чого при дотриманні рекомендованих стоматологами 2-х хвилин, приділяти чищенню, буде досить щонайменше для 15-ти сеансів.