Огляд випрямляча Braun ES 2

Огляд випрямляча Braun ES 2

Дівчата приділяють волоссю багато уваги. Догляд за ними вимагає індивідуального підходу, адже не всякий засіб, що підходить вашій подрузі, обов'язково підійде вам. У зв'язку з цим, на ринку існує величезна кількість різних товарів, призначених для різних типів волосся. А сучасна техніка в асортименті своїх функцій обов'язково має великий діапазон налаштувань, щоб дівчата точно були впевнені в безпеці використання даного приладу.

Вирівняти волосся – раніше це було незбагненним завданням для жінок. З появою так званого «прасування» цей процес став легким навіть в домашніх умовах. З тих пір з'являлися модифікації, вводилися нові функції, технології виготовлення пластин та інше... І з розвитком технологій на сьогоднішній день вибрати дійсно хороший випрямляч для волосся коштує великих зусиль. У їх різноманітності легко заплутатися! Що ж вибрати дівчатам, які бажають отримати швидкий результат, при цьому якомога менше травмувати волосся? Як бути, якщо хочеться виглядати шикарно, але не хочеться бути постійним клієнтом салонів краси?

Професіонал у вашому домі

Випрямляч для волосся Braun ES 2 не просто стильний, а ще й мультифункціональний прилад, який впорається з усіма покладеними на нього завданнями на вищому рівні. Досить одного погляду на стайлер (саме так доречніше його називати), щоб зрозуміти – перед вами професіонал своєї справи. Стильний чорний корпус з матовим покриттям, на якому є панель управління з цифровим екраном, тільки підкреслює солідність випрямляча. Панель виділена сірим кольором, екран і одна з кнопок зелені. Так само зелений колір має невеликі трубочки, розташовані між пластинами.

Управління приладом зрозуміле і доступне кожному. Уже після першого використання ви без проблем розберетеся у всіх його функціях.

Пластини стайлера досить широкі – 37 мм, для захоплення великих пасем і швидкого випрямлення. Запатентована плаваюча система дозволяє їм розподіляти тиск по пасму рівномірно, уникаючи надмірного стиснення. Мають керамічне покриття, яке на сьогоднішній день є найкращим серед можливих. Таке покриття не шкодить волоссю, розподіляючи тепло рівномірно. На відміну від металевого, яке використовувалося у випрямлячах раніше і зараз збереглося лише в дешевих моделях. Метал має властивість швидко і нерівномірно нагріватися, довго остивати, до таких пластин прилипають всі укладальні сили (лак, пінка, гель). З появою керамічних пластинок всі подібні проблеми пішли в минуле. Такі пластини ковзають по пасмах гладко, забезпечуючи швидке і безпечне вирівнювання, а після виключення приладу швидко остивають. Зверху вони мають нано-діамантове покриття, яке допоможе розподілити тепло по поверхні пластин, зробить волосся м'якими і слухняними, прибравши з їх поверхні ефект статичної електрики. Крім того, алмаз, як відомо, одне з найбільш твердих відомих речовин. Покриті нано-алмазним напиленням пластини стійкі до подряпин, а значить, гладке ковзання буде забезпечено вам щоразу, коли ви використовуєте прилад. Таким чином, пластини Braun ES 2 не тільки не завдадуть шкоди вашому волоссю, а й додадуть їм здоровий блиск і полегшать розчісування.

Сучасній стайлер

Потужності 170 Вт вистачає, щоб випрямляч нагрівся до потрібної температури за 60 секунд. Температурних режимів передбачено 13. Міняти їх можна за допомогою кнопок, а за результатом стежити на дисплеї. Якщо у вас тонке волосся, то краще виставляти низькі і середні температури. Ваше волосся вирівнюватиметься навіть при них, зате ви не нашкодите йому високою температурою. А додаткова функція холодного повітря зможе моментально остудити готові пасма, так що навіть найтонше та ламке волосся з ES 2 нічого не загрожує.

Серед інших заходів безпеки випрямляч має потовщену основу там, де шнур входить в прилад. Це вберігає його від перекручування та оголення проводів в процесі частого використання, а значить, ви можете не боятися короткого замикання. Довжина шнура живлення – два метри. Це вкрай корисно, особливо якщо розетка і дзеркало знаходяться на різних кінцях кімнати, а іноді і зовсім в різних кімнатах. З такою довжиною ви без зусиль дотягнете шнур до улюбленого дзеркала.

Braun ES 2 володіє всіма корисними функціями, з якими ваше волосся буде виглядати здоровим і доглянутим. Підбирайте свій температурний режим, сміливо створюйте зачіски з мінімальною шкодою для свого волосся. ES 2 допоможе вам в будь-якому експерименті, а отримана зачіска протримається на вашому волоссі до самого вечора. З таким стайлером ви можете надовго забути про походи до стиліста, адже будете стилістом самі для себе!