Огляд стайлера Braun EC 2

Огляд стайлера Braun EC 2

Часом всі жінки так мріють зануритися в світ романтики, почуттів та ніжності. Кожній хочеться відчувати себе бажаною і коханою. А іноді хочеться просто що-небудь змінити в собі постати перед близькими і дорогими серцю людьми в новому образі. Зміни в житті це завжди так захоплююче. Існує навіть така, мудра, жіноча приказка «Хочеш змінити життя, зміни свою зачіску».

Це абсолютно не означає, що потрібно стрімголов бігти в найближчу перукарню, або салон краси, кардинально змінюючи довжину волосся з супер довгих на епатажно короткі, або ж фарбувати волосся в сині і рожеві тони. Достатньо всього лише на всього укласти їх по новому, що дуже просто зробити в домашніх умовах, без допомоги фахівців, плюс до всього ще й зовсім безкоштовно. Побудьте жіночною пару хвилин, ненадовго відречіться від міської суєти, або ж просто вічних обтяжливих турбот, розслабтеся і насолоджуйтеся насамперед тим, що ви жінка, а допоможе вам у цьому Braun стайлер для завивки волосся EC2. Існує думка що всі стайлери дуже згубно впливають на стан волосся, сушать та палять їх, псують і не без того нещасне волосся яке не щадить ні одна фарба? Не варто нікого слухати, відкиньте всі сумніви, адже перед вами унікальний стайлер EC2, з ним ваше волосся під надійним захистом!

Порадуйте свого коханого влаштувавши романтичну вечерю при свічках, надівши прекрасну сукню з тонкого шовку, зробивши дивовижні голлівудські локони з стайлером EC2. Покажіть себе з іншого боку, виділяйтеся, не бійтеся експериментувати, зі стайлером від Braun у вас все вийде. Будьте красивою на заздрість подружкам і завжди залишайтеся привабливою для всіх оточуючих.

Залишайтеся собою, і ставайте ще прекраснішою! Насолоджуйтесь укладанням, про яке завжди могли тільки мріяти. Braun допоможе створити найстильніший образ, адже ці дивовижні стайлери були створені саме для вас, що б ви виглядали завжди чарівно. Створіть себе такою, якою хочете ви і відчувайте себе впевненою та прекрасною. Адже це те, що по-справжньому є важливим.

Стайлер для створення прекрасних локонів Braun Satin Hair Colour EC2 був створений з метою захисту вашого волосся при створенні завзятих кучерів та хвилюючих пасем.

Унікальні іони Satin ions допоможуть вам всього за пару секунд заповнити ваш природний запас вологи і скоротить її втрату при використанні стайлера до 60%. Регулюйте температуру виставляючи її під ваш тип волосся. Тонке, середнє, або ж товсте волосся, не має значення, Braun Satin Hair ™ Colour EC2 зробить все максимально комфортно і безпечно. Керамічна поверхня стайлера знижує тертя при ковзанні пасем. І як підсумок, ваше волосся здорове, шовковисте, що випромінює блиск і зберігає свій неповторний колір.

Braun EC2 має потужність в 43 Вт, діаметр його барабана становить 32 міліметра, керамічне покриття, як раніше було зазначено, сприяє кращому і більш гладкому ковзанню пасем, технології зберігають колір вашого фарбованого волосся, є неодмінно унікальним. Зручний регулятор температури дозволяє вам берегти і піклуватися про своє волосся підбираючи для них оптимальну температуру нагрівання стайлера від 125-180° C. Чудові функції іонізації, а так само LCD дисплей, все це входить до складу неперевершеного Braun Satin Hair ™ Colour EC2.

Ви можете зберегти всі свої індивідуальні налаштування, забути про всякі дрібниці які можуть відволікати вас від самого процесу укладання. Стайлер нагрівається всього лише за 60 секунд, ви можете відразу ж приступати до роботи, не чекаючи по 10 хвилин, не витрачаючи свій час. Стайлер сам автоматично відключиться через 30 хвилин, а накінечник ніколи не нагріється що дозволяє вам працювати двома руками. Провід завдовжки в 2 метри дозволяє створювати вам свій неповторний образ в самому комфортному для вас місці, або ж в самому затишному куточку вашого будинку. Купуйте Braun Satin Hair ™ Colour EC2 здійсніть свої мрії в реальність, зачаруєте всіх своєю красою, будьте впевненою в собі і весь світ впаде перед вами на коліна.

Разом з Braun Satin Hair ™ Colour EC2 кожна дівчина зможе відчути себе богинею, а це дуже важливо. Унікальний, якісно і детально розроблений відомим брендом стайлер Braun Satin Hair ™ Colour EC2 зробить ваше життя набагато яскравіше!