Огляд праски Braun TS 715

Огляд праски Braun TS 715

Немає нічого корисніше праски в нашому домі. Її не можна замінити або викинути, вона необхідна нам кожен день. Праска повинен бути у кожної сім'ї. Будь-який, навіть найдорожчий і гарний одяг перетворюється на безформний шматок тканини, якщо він м'ятий. Вибрати праску легко, як здається. Насправді ж, в достатку пропозицій різних фірм дуже легко розгубитися. З моменту свого винаходу цей прилад набув цілу безліч різних функцій, піддався сотням модифікацій, стаючи зручним, безпечним, ефективним для Вашої зручності. Спеціально для сучасних господинь Braun розробив праску, здатну без зусиль впоратися навіть з дуже м'ятими речами, зробити прасування швидко і якісно.

Зручність і гарантована якість

Braun TS 715 – це не просто праска. Це прилад, здатний за лічені хвилини розпрасувати складки будь-якої складності, прасувати речі, які старими прасками було неможливо прасувати. Це справжній помічник для Вас і Вашої родини. Міцний пластиковий корпус, виконаний в білому кольорі з бузковими вставками, має суворі незграбні форми, що надає йому особливого стилю. Легкий і зручний, він не буде вислизати з Ваших рук завдяки зручній ручці, розробленої з урахуванням ергономічних особливостей. Вона дозволяє захопити праску таким чином, що Ваша рука не буде втомлюватися в процесі прасування. Прилад оснащений регульованим термостатом, доступ до якого можна отримати безпосередньо в процесі прасування, так як він розташований прямо під ручкою. Кнопки, що регулюють подачу пари, знаходяться в основі ручки, і скористатися ними буде так само легко, навіть однією рукою. Робоча поверхня праски нагрівається за лічені секунди – все завдяки високій потужності праски (2300 В). Проте, вона не зашкодить тканини навіть на високих температурах, якщо Ви правильно підберете температуру. Термостат має написи, що полегшують це завдання. Наприклад, ніжний шовк найкраще прасувати на самій низькій температурі, а джинс розпрасується якісніше, якщо градус буде вище.

Ефективність в кожному русі

Щоб прасування пройшло максимально якісно, ​​в робочій поверхні праски є отвори, через які проходить пар. Він допомагає швидше зробити прасування, подаючись з інтенсивністю 40 г / хвилина. А щоб розправиться з важкими складками, стане в нагоді так званий «паровий удар» – короткочасна подача пари з інтенсивністю 140 г / хвилина. Така процедура допомагає не тільки ефективно впоратися з дуже м'ятими речами. Вона так само стане корисна при чищенні праски – короткочасний вплив такої кількості пари очистить отвори в підошві праски від сміття і накипу. Обидва режими активуються дуже легко. Інтенсивність подачі пари при першому режимі регулюється за допомогою перемикача, другий режим включається натисканням на кнопку. Крім того, можна скористатися системою розбризкування, ще більш полегшуючи процес розпрасування складок на одязі. Наповнюваний резервуар праски Braun TS 715 може вмістити в себе 400 мл, чого вистачає на повноцінне прасування без доливання води в процесі роботи з приладом. Як відомо, мнуться можуть навіть штори, які, здавалося б, висять в одному положенні. Пропрасувати, освіжити їх можна, не знімаючи і не плутаючись у величезній кількості тканини, яку легко пошкодити високими температурами. Завдяки функції вертикального прасування, праска може впоратися з пом'ятими шторами, гардинами, портьєрами, тюлями легко і швидко, а Ви заощадите при цьому масу часу, зусиль. Таким же способом можна пропрасувати і оббивку меблів.

Система безпеки праски не дозволить Вам отримати удар струмом під час використання, а самому приладу швидко вийти з ладу. Спеціальна антикрапельна система захищає нагріваючи елементи праски від попадання на них води. Ваша праска надійно захищена від передчасної поломки через неякісну воду, яка потрапляє в неї. З системою проти накипу Ви можете абсолютно спокійно заливати в резервуар воду будь-якої жорсткості і не боятися за стан приладу. Очистити праска з середини дуже просто. Для цього є кнопка, яка активує самоочищення без Вашого втручання. Легко, швидко, просто. І ніяких зусиль. Мережевий шнур безпечно з'єднаний з приладом, маючи щільну обмотку і довжину 2,5 метра. Таким чином, Ви можете не підлаштовуватися під розетки в Вашому домі, а прасувати там, де Вам зручно. Шнур не боїться перегинання біля основи, а значить, ніяких оголених проводів в майбутньому. Braun TS 715 буде корисним помічником при щоденних клопотах, пов'язаних з одягом. Легко, швидко приводите його до ладу без остраху ушкоджень. Будьте впевнені в якості та безпеці Вашого праски навіть при тривалому використанні. TS 715 – це найкращий вибір для великої родини. Будьте завжди стильними та модними, разом з Braun.