Огляд соковижималки Braun Mquick 7 J700

Огляд соковижималки Braun Mquick 7 J700

Соковижималка – пристрій, призначений для вичавлювання соку з фруктів, ягід і овочів. Зазвичай являє собою простий прес для плодів. Корпус соковижималки Braun Mquick 7 J700 виготовлений з нержавіючої сталі, «носик» так само виготовлений з нержавіючої сталі, оснащений системою «анти-розбризкування», що дозволяє соку литися прямо в стакан, не забруднюючи при цьому решту поверхні.

Соковижималка має широкий завантажувальний отвір (75мм), що є зручним для завантаження цільних фруктів, таких як яблука, апельсини та груші. Вам не знадобиться різати фрукти на шматочки, так як вони чудово увійдуть в отвір цілком.

Прилад має ситечко, або ж сепараційну сітку з нержавіючої сталі з мікроотворами, який пропускає випливаючий під дією відцентрової сили сік і утримує тверді частинки. Спеціально розроблена терка і ситечко з мікроотворами допоможе приготувати свіжий сік швидко та легко. Вам знадобиться всього 15 секунд для приготування склянки соку.

Соковижималка Braun Mquick 7 J700 має потужність в 1000 Вт. Прилад має дві швидкості, легко регульовані за допомогою кнопки. З двома швидкостями ви можете використовувати потужну соковижималку, як для м'яких, так і для твердих овочів і фруктів.

Соковижималка працює дуже тихо, що переважно позбавить вас від звукових подразників.

Соковижималка Braun Multiquick поставляється з глечиком для соку 1,25 л з сепаратором для піни, що утворюється під час роботи центрифуги. Таким чином, ви можете насолоджуватися свіжим соком без піни на поверхні. Прилад має контейнер для м'якоті, об'ємом в два літри. Ергономічний контейнер для м'якоті на два літри легко знімати завдяки його дизайну, адаптованого під вашу руку.

Соковижималка оснащена прогумованими ніжками. Протиковзкі гумові ніжки і компактний корпус забезпечать стабільність та стійкість під час приготування соку. Тому немає необхідності в тому, щоб докладати додаткові зусилля для утримання машини, вона відмінно з усім впорається сама.

Електричний прилад має спеціальний відсік для зберігання шнура електроживлення. Спеціальна система для зберігання шнура призначена для комфортного зберігання соковижималки. Володіє чотириступінчастою системою безпеки. Чотири рівня системи безпеки від Браун забезпечать безпечне користування соковижималкою. Якщо хоча б одна з умов не дотримано двигун вимкнеться через 3 секунди.

Легко збирається і так само легко розбирається. У комплекті додається двостороння щіточка для чистки. Для зручної та швидкої чистки Braun розробив щітку два в одному. Простота використання і миття. Всі знімні частини соковижималки легко миються в посудомийній машині, або ж вручну.

Ще трохи про переваги соковижималки Braun Mquick 7 J700: досить суха макуха, велика горловина, функція «стоп-крапля», велика швидкість отримання соку, легко розбирається, миється, має стильний зовнішній вигляд. Тиха, але дуже потужна, сік видавлює без м'якоті. Середній виробіток – 0,55-0,6 літра соку з одного кілограма овочів або фруктів.

Ще одна з переваг соковижималки – це, звичайно ж, свіжі корисні соки. Власне, це і є та головна задача, з метою якої купують соковижималки. Що може бути краще, ніж свіжовичавлений сік, випитий на голодний шлунок. Особливо тоді, коли ви зробили його самі, а точніше за вас його зробила соковижималка Braun Mquick 7 J700.

Свіжовичавлений сік наповнить ваш організм корисними вітамінами і речовин, надавши сприятливий вплив на вашу травну систему.

Соковижималка моделі Braun Mquick 7 J700 швидко і ефективно переробить продукти, як твердих так і м'яких сортів, завдяки своїй потужності та системі віджиму, видавши вам чистий сік без м'якоті і піни. Цей прилад призначений для використання в домашніх умовах. Він дасть вам достатню кількість свіжовичавленого соку. Порадує вас своєю надійністю і продуктивністю.

Більшість соковижималок підрозділяються на універсальні (відцентрові) і соковижималки для цитрусових. Соковижималки для цитрусових призначені для отримання соку з апельсинів, мандаринів, грейпфрутів, лимонів та інших фруктів сімейства цитрусових. Соковижималка Braun Mquick 7 J700, відноситься до типу універсальних соковижималок, яка впорається з будь-яким типом фруктів, ягід, овочів.

Соковижималка Braun Mquick 7 J700 незамінна річ на будь-якій кухні, володіє безліччю корисних функцій та сучасним класичним дизайном. Вона прослужить вам довго і буде радувати своєю якістю!