Огляд соковижималки Braun J500 Black

Огляд соковижималки Braun J500 Black

Кожен день нашому організму потрібна певна порція вітамінів, мінералів та інших корисних речовин для підтримки здоров'я, краси та нормального функціонування. Щодня випиваючи склянку свіжовичавленого соку або, як його ще називають, фрешу, ви зможете задовольнити цю потребу. Завдяки компанії Braun тепер можна легко і швидко готувати смачний, свіжий сік з фруктів або овочів, який буде 100% натуральним, без будь-яких добавок, барвників, консервантів. Вживаючи на сніданок такий сік ви подаруєте собі і вашим близьким заряд бадьорості, гарного настрою на весь день. У свіжовичавленому соку зберігаються абсолютно всі вітаміни, органічні кислоти, харчові волокна, пектин та клітковина, які добре впливають на здоров'я, регулюючи обмінні, регенеративні і захисні процеси людського організму.

Надійна конструкція і особлива практичність

Соковижималка Braun J500 Black здатна приготувати один повний стакан соку всього за 15 секунд, а за 1 хвилину ви зможете отримати цілий літр! Об’єм знімного відсіку вміщує в себе 2 літри макухи, а резервуар для соку – 1,25 літра рідини. Дана модель оснащена двигуном з підвищеною потужністю в 900 Вт і працює в режимі двох швидкостей – для м'яких продуктів, таких як апельсин, малина, банан, абрикос, полуниця, виноград, смородина та інші, і твердих – морква, гарбуз, яблука, корінь імбиру тощо.

Корпус соковижималки даної моделі виготовлений з високоякісного пластику, основні частини якого фіксуються між собою спеціальними бічними засувками. Вони сконструйовані таким чином, що, завдяки 4-х-ступеневою системою безпеки, при неправильному зборі компонентів даного пристрою не зможуть закритися і не дадуть пристрою включитися. Чорний колір був підібраний дизайнерами спеціально, щоб стінки пластикового корпусу з часом не фарбувалися соком. Також в конструкції використані сталеві елементи, які надають пристрою ще більшої надійності, а зовнішнім виглядом – сучасності та елегантності.

Соковижималка обладнана фільтром з нержавіючої сталі у вигляді сітки з мікроотворами. Саме він за допомогою відцентрової сили перетворює свіжі фрукти і овочі в сік.

Соковижималка обладнана спеціальним носиком з системою «анти-крапля», який призначений для того, щоб ваш стіл залишався чистим, а сік лився прямо в стакан. Горловина для подачі продуктів в даній моделі досить великого розміру – 75 мм, тому такі продукти як яблука, груші або морква не потрібно нарізати, а такі фрукти як персики, абрикоси або сливи достатньо всього лише очистити від кісточок. А завдяки градуйованій ємності для соку, яка має піносепарат, можна легко відокремлювати піну від соку.

Соковижималка відрізняється своїм простим управлінням. Єдиним елементом управління соковижималки цієї моделі є перемикач на бічній панелі корпусу, що максимально спрощує роботу. Також вона оснащена гумовими ніжками, які не залишать подряпин на робочій поверхні стола і додадуть додаткову стійкість пристрою під час роботи. Для зручності зберігання на дні корпусу передбачений спеціальний відсік для намотування шнура, довжина якого становить 90 см. А за допомогою спеціальної щітки-йоржика ви без особливих зусиль зможете очистити фільтр, пластикову колбу і інші деталі соковижималки. Всі елементи легко розбираються. Також їх можна мити в посудомийній машині при високих температурах.

Ще більше овочів і фруктів у Вашому раціоні щодня!

Основною метою придбання соковижималок Braun є, звичайно, потреба в різноманітних, свіжих, натуральних і корисних соків з овочів і фруктів, таких важливих для здоров'я нашого організму і наших дітей. Дуже важливо щоб використовувались свіжі продукти, оскільки через кілька хвилин біологічно активні речовини і «живі» вітаміни, які містяться у фреші, починають руйнуватися. Єдиний виняток – це сік буряка. Його необхідно витримувати в прохолодному місці близько 2-х годин. Тільки через цей час він позбудеться від речовин шкідливих для організму людини.

Будь-яка господиня, особливо молода мама, буде щаслива мати в асортименті своїх кухонних помічників соковижималку Braun J500. Завдяки простоті використання і швидкості приготування ви зможете порадувати навіть самих маленьких членів вашої родини. Сучасні педіатри рекомендують вводити в раціон малят свіжі соки певних фруктів вже починаючи з 6-7 місяців життя.

Регулярно випиваючи помірну кількість соку, отриманого за допомогою соковижималки Braun, ви зможете оздоровити себе і вашу родину, вивести з організму шлаки, прискорити процес обміну речовин, поліпшити систему кровообігу, надати здоров'я, молодості і бадьорості вашому тілу, зміцнити імунітет, а також заспокоїти нерви . Будьте здорові!