Огляд парової праски Braun TS 775 TP

Огляд парової праски Braun TS 775 TP

Саме обережні та охайні люди, відразу ж викликають прихильність до себе людей, і вже на підсвідомому рівні викликають глибоку повагу. Нехай, це і всього лише перше враження, яке іноді виявляється оманливим, факт залишається фактом, що не охайних людей мало хто шанує. Доглядати потрібно не тільки за своєю зовнішністю, але так само за одягом, взуттям, якщо доглядати за черевиками просто, то тканина навпаки, вимагає до себе пильної уваги. Перш за все одяг потрібно прати, стежити за його станом, але особливу увагу потрібно приділяти саме прасуванню, так як пом'ята сорочка ніколи не допоможе Вам на діловій зустрічі з важливими партнерами. Для того щоб зробити догляд за одягом більш легким і приємним, компанія BRAUN випустила безліч прасок, найактуальнішою моделлю яких є праска Braun TS 775 TP.

Простота і елегантність

Переглядаючи різні моделі технічних пристроїв, спочатку ми оцінюємо їх лише по зовнішній зображенні, і якщо вона нас зацікавила, мимоволі починаємо більш детально вивчати, розглядати прилад. Насправді розробити дизайн побутової техніки досить складно, вона не повинна відволікати увагу від інтер'єру кухні, або будь-якої іншої кімнати, в якій встановлена. Більш того необхідно що б пристрій дуже точно вписувалося в цілісний образ приміщення, не порушуючи його гармонії.

Компанія BRAUN прекрасно впоралася з цим завданням, і представляємий ними технічних приладів праска, цьому доказ. Корпус парової праски Braun TS 775 TP має дуже цікаву, і своєрідну форму, здається, нібито він розміщений на окремій невеликій платформі, при цьому прилад не виглядає громіздким, незграбним. Носик пристрою гострий і звужений, саме це дозволяє йому проникати навіть в самі важкодоступні складки, як результат Ви отримаєте бездоганно випрасуваний одяг. Зверху розміщена ручка праски, яка поєднана з самим корпусом, вона злегка зігнутої форми, має прогумовану вставку, з її допомогою дуже зручно тримати прилад в руці, навіть при досить тривалій роботі в режимі вертикального відпарювання, Ви не відчуєте дискомфорту і втоми.

Виконана дана праска в білому та сірому кольорах, які, прекрасно поєднуються один з одним створюючи між собою легкий і невимушений контраст. Білий колір чистоти, свіжості, є класичним, що зразу гарантує його вічну актуальність, а деталі сірого кольору обережно розставляють свої акценти. Керувати приладом дуже просто, всього декілька кнопок регулюють всю роботу парової праски, тому для її налаштування , зовсім не потрібно читати великі і нудні інструкції. Сама праска дуже мініатюрна, компактна, Ви без зусиль знайдете для неї місце навіть в самій маленькій кімнаті, або ж просто покладіть її в комору до наступного використання.

Функціональність і якість роботи

Саме за рахунок високих технічних показників і вбудованих інноваційних систем, прилад і дає якісні підсумкові результати. Потужність парової праски Braun TS 775 TP дорівнює 2400 Ватт, за рахунок такого високого параметра, прилад дуже швидко нагрівається, і з першого разу бездоганно випрасовує навіть сильні вм'ятини на одязі. При цьому Вам не потрібно кілька разів проводити пристроєм по тканині, старанно намагаючись розрівняти дрібні, складки – це означає, що Ви заощадите як свої сили, так і час. Сильний паровий удар в 170 грам в хвилину моментально видає потужний потік пари, з легкістю розпарюючи тканину, для того щоб процес випрасовування білизни пройшов ще швидше, а робота праски стала ще ефективнішою. 400 мілілітрів об’єму резервуара для води, вистачить на обробку щодо великої кількості одягу, і Вам не потрібно буде кожного разу бігати і доливати воду в ємність, при цьому затягуючи весь процес. З праскою Braun TS 775 TP Ви дуже швидко вирішите всі свої домашні клопоти, зможете більше часу приділити своїй сім'ї.

Інноваційна система вертикального відпарювання дуже практична і зручна, адже дуже часто після того як ми розпрасували тканину нам доводиться складати її в шафу, де вона знову мнеться, особливо це стосується суконь, піджаків, сорочок, блуз. Завдяки вертикальному відпарюванню Ви зможете прасувати річ безпосередньо на вішалці, вона буде залишатися ідеально гладкою весь наступний час. Так само є система захисту від накипу, яка захистить Вашу праску від поломки, зберігши всі її деталі, що контактують з водою в бездоганному стані . А сама праска прослужить Вам не один рік, при цьому кожен раз буде все більше радувати чудовими результатами своєї роботи. Сапфірова підошва прекрасно ковзає по тканині, а значить, Ви можете бути спокійні при роботі з дуже делікатним матеріалом, Braun TS 775 TP ні в якому разі, не зачепить і не зашкодить його. З даною паровою праскою Ви завжди будете виглядати чарівно, докладаючи при цьому мінімум зусиль.