Огляд парової праски Braun TS 515 TexStyle 5

Огляд парової праски Braun TS 515 TexStyle 5

TexStyle 5 – це унікальна лінія сучасних високоякісних, багатофункціональних і надійних прасок від компанії Braun. Стильні, компактні, легкі, привабливі праски TexStyle 5 це засіб для прасування, який повністю задовольняє сучасним вимогам сучасних домогосподарок. Вони дозволяють виконувати щоденну, важку рутинну роботу, даруючи легкість, радість, комфорт. Оснащений найсучаснішими функціями, технологіями, високоякісними матеріалами, сучасним дизайном, вони пропонують всі переваги і достоїнства сучасного прасування. Модель TS 515 TexStyle 5 – це одна з новинок даної серії, яка об'єднала в собі багаторічний досвід Braun і нові, актуальні технології.

Компактна і практична праска TS 515 TexStyle 5 успадкувала традиційний унікальний дизайн Braun. Відрізняється простотою, легкістю і високою ергономічністю, він володіє високою універсальністю і гармонійно поєднується з будь-яким оформленням інтер'єру, що робить пристрій чудовим подарунком для будь-якої господині. Чудовий білий корпус, який має унікальну конструкцію з відкритою формою ручки, стильними обтікають формами, виглядають дуже привабливо і оригінально. Приємне поєднання кольорів не виділяє пристрій серед загального інтер'єру, але виділяє серед аналогічних пристроїв своєю елегантністю, вишуканістю, витонченістю. Однак головна перевага зовнішнього вигляду моделі – це її ергономічність і практичні якості. Так, завдяки унікальній відкритій формі ручки приладу з особливими вигнутими елементами, адаптованими під контури руки, яка робить його особливим і стильним, управління пристроєм стало комфортним, легким. Цьому ж сприяє його скромні розміри, і невелику вагу. А завдяки унікальній формі підошви, зі спеціальним звуженим носиком, пристрій відмінно справляється з прасуванням навіть найважчих і проблематичних складок.

Незважаючи на свою компактність і привабливий простий дизайн, дана праска володіє високими технічними характеристиками і обладнана сучасними і високоефективними функціями. Дана модель відрізняється високою потужністю в 2000 Ватів, дозволяє ефективно справлятися з прасуванням найрізноманітніших тканин, роблячи це просто, швидко, якісно. Оснащена сучасною парової системою, праска здатна забезпечити високий тиск пари 30 грам в хвилину, і, крім того, обладнана унікальною функцією парового удару. Використання цієї функції посилює подачу пари до 95 грам в хвилину, дозволяє приладу впоратися з розпрасуванням навіть найважчих складок, не самих піддатливих тканин. Також праска обладнана новітньою підошвою, яка має високі технічні характеристики і міцність. Особливістю даної підошви є унікально міцний матеріал, який в два з половиною рази більш стійкий ніж звичайна підошва з нержавіючої сталі з механічних пошкоджень, крім того легко і гладко ковзає по тканині. Надійність і якість такого матеріалу дозволяє забезпечити довговічність використання такого приладу, його ефективність, комфорт експлуатації.

Також дана модель обладнана найсучаснішою, інноваційною технологією вертикального відпарювання. Це спеціальна функція яка дозволяє використовувати пристрій не в традиційному, горизонтальному положенні, а у вертикальному, що робить можливим легке і швидке прасування, наприклад, верхнього одягу, гардин, штор та інших тканин, які важко піддаються прасуванню в горизонтальному положенні. Це робить праску високо сучасною, комфортною, зручною для користувачів. Крім того, високі показники тиску парової функції дозволяють розпрасувати таким чином навіть самі проблематичні тканини. Також в пристрої передбачений місткий резервуар для води, який вміщує в себе 400 мілілітрів води, що значно більше ніж у багатьох сучасних праски. Таким чином, за одним наповнення резервуар забезпечує довгострокову експлуатацію без частих поповнень пристрою. Також прилад обладнаний унікальною сучасною системою антинакип, яка значно подовжує довговічність роботи праски. Вона захищає підошву і внутрішню систему праски від утворення накипу, яка є одним з найстрашніших ворогів праски і будь-якого пристрою який взаємодіє з водою. Це свідчить про те що висока якість і ефективність моделі TS 515 TexStyle 5 служитиме Вам не один рік, ефективно розпрасовуючи будь-які Ваші проблеми.