Огляд парової праски Braun TexStyle 5 510

Огляд парової праски Braun TexStyle 5 510

На питання, яка найважливіша річ в господарстві, яка потрібна не просто завжди, але щодня, будь-яка людина буде довго думати і в кінцевому підсумку відповість, що таких речей дуже багато. Але є серед них та, від якої залежить зовнішній вигляд людини, а, значить, і, те, як людина себе позиціонує в суспільстві, як себе почуває з таким зовнішнім виглядом, ну і, врешті-решт, це призводить до того, що від цього залежить успішність, або успіхи людини в деякій мірі. Тоді, звичайно, не замислюючись, ми отримаємо правильну відповідь: праска.

Щодня, збираючись на роботу, збираючи дітей до школи, навіть в божевільному поспіху і під загрозою страшних запізнень, ми намагаємося виглядати максимально охайно, красиво. І робимо це не тому що «так треба», а тому що давно відомо: людина відчуває себе так, як виглядає. Уявіть собі генерального директора великої компанії, який прийшов би на роботу в шортах і домашній майці. По-перше, це значно підірвало б його авторитет, а по-друге, він ні за що в житті, будучи так одягненим не відчув би себе начальником, оскільки він одягнений як «перехожий», як «гість» – як хто завгодно, але не директор. Тому дуже важливим є те, як ми виглядаємо. Але не менш важливо в цьому питанні, кому, і, що ще важливіше, чому ми доручаємо догляд за нашим зовнішнім виглядом, нерідко покладаючи цю серйозну відповідальність на техніку, давно і, мабуть, невикорінно увійшла в наше життя.

Уявіть собі знову нашого генерального директора, але вже в солідному діловому костюмі, блискучих нових туфлях з дорогим годинником на лівій руці. Зовсім інша справа! Але всі ці атрибути, що створюють образ особи, яка займає високу посаду в мить зведуться на «ні», якщо костюм, який він в поспіху одягав з ранку був погано випрасуваний, тому що його праска безнадійно застаріла. Охайність – це одна з головних складових не тільки краси, але серйозності. Ситуація набула б зовсім інший результат, якби директор придбав парову праску Braun TexStyle 5 510.

Німецька компанія Braun давно відома всім своєю якісною побутовою технікою, яку можна зустріти в кожному третьому будинку. Мабуть, завдання, яке ставить перед собою компанія Braun – створення ідеального домашнього комфорту. І, треба сказати, їй це чудово вдається. Прикладом чого може служити нова парова праска TexStyle 5 510 від Braun.

TexStyle 5 – вже відома лінія прасок, що випускається Braun. Модель TexStyle 5 510 володіє відмінними робочими характеристиками, і всіма якостями, якими повинна володіти сучасна праска, і навіть більше того. TexStyle 5 510 має резервуар для води, об'ємом 300 мл, що робить можливим прасування з парою. Для того що вибирати необхідний Вам режим прасування – з парою, або без пара – використовуйте відповідну кнопку «Пар», яка зручно розташована на ручці праски. Тут же розташовані регулятори пари, кнопка функції розпилення води ( «spray»), і кнопка посиленого викиду пари з підошви ( «power shot»). Ці кнопки використовуються безпосередньо для розпилення води і для викиду пари – відповідно.

На корпусі праски розташовані так само, традиційно – терморегулятор і сигнальна лампочка для індикації готовності пристрою до роботи. Модель 510 від Braun відрізняється зручною прогумованою ручкою, яка робить управління праскою більш комфортним, контрольованим і являє собою, безсумнівно, ключовий етап у розвитку виробництва прасок, регульованою подачею пара і вертикальним паровим ударом. Особливо потішить домогосподарок-власниць цієї праски система «Антинакип», яка значно спрощує догляд за приладом.

Праска оснащена спеціальною підошвою Eloxal, яка забезпечить не тільки якісне, але і безпечне прасування. Вона ідеально впорається навіть з відпарюванням складних складок. Тому, якщо для Вас має значення, чи просте прасування і чи забезпечує воно бездоганний результат, тоді маленька, але потужна (2000Вт) парова праска TexStyle 5 510 – безсумнівно, підійде Вам як ніщо інше.