Огляд іригатора Braun MD 20 Oral-B Professional Care OxyJet

Огляд іригатора Braun MD 20 Oral-B Professional Care OxyJet

Догляд за зубами і ротовою порожниною – це гарантія їх здоров'я і краси. Але не варто забувати, що повноцінний догляд за зубами  – це цілий комплекс різних процедур, який не обмежується одним лише їх чищенням. Сучасні зубні щітки, оснащені новітніми функціями і технологіями, здатні забезпечити лише частину необхідних процедур для повноцінного догляду і найбільш повного захисту. Однак, поява спеціальних пристроїв для комплексного догляду за зубами – іригаторів – кардинально змінило ситуацію і вивело її на якісно новий рівень. Принцип роботи іригатора істотно відрізняється від щітки, що дає йому цілий ряд переваг по відношенню до звичайної зубної щітки, забезпечуючи набагато якіснішу чистку. Такі моделі іригаторів як Braun MD 20 Oral-B Professional Care OxyJet можуть повноправно стати власним «домашнім» стоматологом, який професійно подбає про зуби та ясна, зберігаючи їх гарними і здоровими.

Домашня стоматологія

Braun MD 20 Oral- B Professional Care OxyJet являє собою не просто іригатор, це – унікальний зубний центр, який за допомогою цілого комплексу різних процедур на основі води і повітря дозволить повноцінно, якісно проводити очищення зубів і усієї ротової порожнини, забезпечуючи їм найбільш сприятливі умови . У комплект зубного центру входить спеціальна зубна щітка, яка кріпиться до іригатора спіральним шнуром і підставка, на якій розміщується весь прилад. Пристрій оснащений спеціальним резервуаром для води великої місткості, ємність якого становить 600 мл. Резервуар надійно закривається спеціальним клапаном, який запобігає будь-якій ймовірності проливання води.

У конструкції приладу також передбачено спеціальне місце для зберігання знімних насадок, які також входять в комплект іригатора. Помічені різними кольорами залежно від відповідної функції, унікальні змінні насадки розроблені спеціально для Braun MD 20 Oral-B Professional Care за особливою запатентованою технологією. Кожна з насадок має свою власну конфігурацію і призначається для різних видів подачі води.

«Мікробульбашкова» очистка

Висока потужність даного іригатора уможливила застосування унікальної «Мікробульбашкової» технології, яка створена спеціально для модельної лінії іригаторів Braun Oral-B Professional Care OxyJet. Дана технологія ґрунтується на одночасній подачі води і повітря. Така комбінація різних способів впливу, дозволяє пристрою подавати більш м'яку, насичену киснем воду, яка забезпечує максимально делікатну чистку, створюючи при цьому приємні відчуття. Іригатор генерує за допомогою потоку повітря спеціальні мікробульбашки, які глибоко проникають в міжзубний простір, що дозволяє найбільш ретельно очищати його від їжі і скупчення різних бактерій, які, як відомо, часто є збудниками багатьох захворювань порожнини рота. Така процедура сприятливо позначається на стан зубів і ясен, адже при використанні режиму мікробульбашок на ясна надається чудовий масажуючий вплив. Варто зауважити, що жодна зубна щітка не здатна зробити профілактику зубного каменю, запалення ясен і пошкодження емалі так, як це робить іригатор MD 20 Oral-B Professional Care OxyJet від Braun.

Пристрій має два окремі режими роботи: монопотік і спіралеподібний душ. Почергове використання цих режимів з щоденним чергуванням забезпечить якісне, комфортне очищення ротової порожнини, навіть у самих важкодоступних місцях. Завдяки спеціальному регулятору напору струменя, який дозволяє плавно перемикати режими від 1 до 4, ви отримуєте можливість легко встановити режим ступеня очищення, котрий підходить саме для вас: менш інтенсивний і дбайливий, або найбільш потужний і ефективний. Однак, для отримання найбільш ефективного результату фахівці рекомендують заздалегідь проводити чищення зубів і язика будь-якою щіткою з модельної лінії Oral-B.

Стоматологи рекомендують

Кваліфіковані стоматологи стверджують, що даний іригатор ефективний для комплексного очищення ротової порожнини та якісно справляється з нальотом на зубах, забезпечуючи завжди свіжий подих. Крім того, доведено, що люди, які використовують іригатор, набагато менше страждають від зубних каменів, карієсу, пародонтозу. Користуватися Braun – значить користуватися кращим. Користуйтеся тільки кращим і ви відчуєте, як техніка може піклуватися про людину.