Огляд фена Braun HD 770

Огляд фена Braun HD 770

Напевно, одне з найбільш часто використовуваних пристроїв у світі, яке застосовується кожен день – це фен. Тільки подумайте: перукарні, салони краси, готелі – цей пристрій, необхідний всюди, навіть (і особливо)в будинку. Роблячи укладання, створюючи зачіску, висушуючи волосся в поспіху, запізнюючись на роботу, або ділову зустріч – фен незамінний у всіх цих випадках. Сучасний світ рясніє різними пропозиціями, часом буває навіть незрозуміло з чого починати. Тому дуже важливо, щоб пристрій, вибраний вами на цю роль, був надійним і не підвів в екстреній ситуації. Фен HD 770 Satin Hair 7 від відомого німецького виробника Braun – саме те що потрібно.

Представник кращого серед всього сучасного і високотехнологічного –  Satin Hair 7, фен нового покоління. Німецьким фахівцям компанії Braun вдалося помістити сучасні технології з чудовим функціоналом і високу якість в один невеликий, але дуже стильний корпус. Елегантний червоний колір в поєднанні з сірими вставками додають даній моделі витонченості та вишуканості. При цьому, дана модель є однією з тих небагатьох моделей сучасних фенів, які мають ретельно продуманим ергономічним дизайном з «м'якими» вигнутими формами корпусу, завдяки чому пристрій зручно лежить в руці.

Доглянуте та здорове волосся

Braun HD 770 – це фен із застосуванням кращих сучасних розробок в області догляду за волоссям. Крім свого прямого призначення – висушування волосся, пристрій має цілу низку додаткових функцій, які додадуть вашому волоссю здорового природного блиску, зробивши їх доглянутими, допоможе з укладанням, і навіть зробить їх здоровішими!

Така можливість реалізується насамперед завдяки унікальній функції під назвою «IONTEС», саме вона надає зовнішньому вигляду волоссю виключно здорових, блискучих тонів. «IONTEС» – це особлива іонізуюча функція, за допомогою якої ви можете крім того зробити чудову укладку. Не потрібно боятися слова «іонізуюча» – це абсолютно безпечно! Ця функція працює використовуючи переваги активних іонів, замість пасивних.

Не випадково цей фен забарвлений саме в червоний колір, тоді як інші моделі даної лінії звично мають темні тони – чорний, сірий. Це пов'язано не тільки з бажанням розробників надати пристрою якогось шарму і нових тонів, але перш за все з унікальною системою, спрямованою на забезпечення особливого догляду за фарбованим волоссям. Вона складається з двох елементів, перший з яких представлений технологією «Colour Saver», створеної для збереження кольору вашого волосся, якою оснащений фен. Ця технологією забезпечує збереження енергійного кольору вашого волосся на довгий період часу. Як видно з забарвлення пристрою, ця технологія особливо актуальна для власниць яскравих, сміливих кольорів волосся.

Другий елемент – це функція збереження кольору під аналогічною назвою – «Colour Saver», яка однак виконує іншу роль, захищаючи фарбоване волосся, оберігаючи його від пересушування.

Увага до кожного волоска

Одна з головних особливостей фена HD 770 Satin Hair 7 від Braun – антистатичне укладання, використовуючи унікальну іонну технологію Braun «satin ions». Пристрій огортає кожну волосину, застосовуючи дію іонів в якості природного зволожуючого засобу при укладанні. Це забезпечує вашому волоссю «слухняність», оскільки іони знімають статичну електрику, змушуючи ваше волосся сяяти та залишатися незмінно гладкими.

Безпека HD 770 Satin Hair 7 від Braun є окремою сторінкою особливостей пристрою. Фен надійно захищений від можливого виникнення перегріву від забивання фільтра, і, отже, від неприємного запаху, який зазвичай має місце в такій ситуації. Розробники знайшли чудовий вихід з цієї проблеми обладнавши фен спеціальним фільтром, особливість якого не в фільтрі як в такому, але в його розташуванні в фені. Встановлений під двадцятиградусним кутом, він надійно захищає пристрій від забивання і перегріву.

Більше ніяких проблем

Вузьконаправлений ​​струмінь повітря – проблема дуже багатьох сучасних фенів. Через ці проблеми значно збільшується час висушування волосся, стає практично неможливим домогтися оптимальних результатів. Однак, фен HD 770 від Braun з такою проблемою не знайомий: унікальна технологія, оптимально калібруючи лопати фена таким чином, щоб тепло, створюване феном, розподілялося рівномірно, забезпечує оптимальну подачу повітря, і гарантує, відповідно, ідеальні результати. Як і інші фени серії Satin Hair 7, Braun HD 770 володіє інноваційною технологією під назвою «DrySafe». Будучи ексклюзивною розробкою Braun, його функція полягає в синхронізації оптимально розподіленого тепла, швидкості сушки і потоку повітря, незалежно від того, яку установку ви вибрали. Навіщо це потрібно? Забезпечуючи найбільш оптимальну температуру, ця технологія робить сушку найбільш ніжною та обережною по відношенню до вашого волосся. Зберігаючи при цьому високу ефективність, використання такої технології дозволяє сушити волосся феном дуже часто, не завдаючи шкоди вашому волоссю.