Огляд фена Braun HD 710

Огляд фена Braun HD 710

Кожна дівчина хоче мати чудово доглянуте волосся. Красиве укладання в перукарнях створюють, використовуючи фени різної потужності. Що ж заважає дівчатам створювати свій образ в домашніх умовах? Заважає стереотип, який закріпився в наших головах вже досить давно – сушка феном псує волосся. Може, так і було раніше, коли фенам на заводі задавалася потрібна температура, вони в прямому сенсі палили волосся своїм господиням. Але зараз, на будь-якому сучасному фені вже давно є терморегулятори, що вже говорити про інші функції. Можна сміливо говорити, що сучасні фени не завдають шкоди волоссю. Крім того, фен в наш час – річ незамінна. У природних умовах волосся середньої довжини може сохнути близько двох годин, фен скорочує цей час до 10-15 хвилин, і вже в процесі сушіння ви можете зробити охайну укладку, яка протримається достатньо тривалий час.

Фен як ніякий інший товар має вкрай широкий діапазон вибору – моделі різних розмірів, обладнань і навіть призначень (наприклад, маленький і компактний дорожній, або великий і потужний професійний фен). Як же вибрати засіб, який повністю задовільнить ваші потреби?

Дизайн і комплектація

HD 710 – чергова модель від компанії Braun, лінія фенів яка вже встигла зарекомендувати себе як у професіоналів, так і у простих користувачів. Крім своїх функціональних якостей, вона, перш за все, виділяється своїм суворим дизайном – поєднанням чорного пластику і смуг сірого, дана модель ще доповнена зеленою смугою і ребристою поверхнею на верхній частині фена. У комплект до пристрою входять дві насадки – одна призначена для безпосереднього спрямування потоку повітря, інша – для його розсіювання, називається дифузором. Остання насадка буде корисна тим, хто любить надавати своєму волоссю додатковий об'єм – всього лише просушіть волосся з використання дифузора і він підніме волосся біля коріння. Такій зачісці досить лише легкої фіксації, щоб вона протрималася весь день.

Функціональність

Braun HD 710 має безліч функцій і велика частина з них властива, або тільки лінії HD, або конкретній цій моделі. Фен має три режими швидкості, два режимами температури, що дозволить вам підібрати оптимальне поєднання для вашого типу волосся і уберегти його від пересушування. Наприклад, ослабленому, тонкому волоссю краще не ризикувати і використовувати перший режим швидкості та холодний потік повітря. А ось власниці густого волосся можуть сміливо виставляти все на максимум без остраху пошкодити, або спалити кінчики.

Однією з найбільш цікавих є функція іонізації IONTEC. Багато покупців задають питанням – що ж таке іонізація і як її додумалися поєднати з приладами для догляду за волоссям? Вся справа в технології, яка генерує потік негативних іонів. Ці іони притягуються до тих, які знаходяться на нашому волоссі і мають протилежний знак, таким чином нейтралізуючи одне одного, створюючи антистатичний ефект, тобто, волосся перестає, як це прийнято говорити, «електризуватися». А тому, завдяки цій функції волосся після сушки буде легким, блискучим та слухняним. По-перше, це технологія калібрування лопатей, при якій тепло, що виходить від фена, поширюється рівномірно. Вона допоможе вашому фену прослужити довше, забезпечить роботу без перебоїв. По-друге, функція DrySafe, яка синхронізує швидкість сушіння і потік тепла, роблячи цей процес максимально безпечним для вашого волосся.

Так само фен Braun HD 710 має два унікальних фільтра. Один з них, розташований під кутом в 20°, захищає прилад від перегріву. А інший – сітчастий, він не дозволяє волоссю сплутатися, або пошкодитися.

Володіючи потужністю в 2200 Вт, HD 710 не просто дбайливо, а й швидко підсушить ваше волосся, якщо ви, звичайно, виберете максимальні значення на обох режимах. Пристрій має кабель, довжиною два метри, що дозволяє без зусиль дотягнути його до дзеркала, навіть якщо розетка знаходиться на відстані. Основа шнура має додаткову фіксацію, що вберігає пристрій від поломки, а користувачів від можливості отримати удар струму, доторкнувшись до оголеного шнура. На тій же основі є спеціальна петелька, так щоб фен можна повісити де-небудь біля дзеркала, або навіть у ванній і не витрачати вранці час на розпакування/запаковування.

З феном Braun HD 710 для вас гарантована безпека при кожному використанні. Так що сміливо експериментуйте день у день, створюючи локони, або укладку, об’єм, або гладенько рівну зачіску – з таким пристроєм вашій фантазії немає меж! Просто придумайте свій образ, а HD 710 допоможе втілити його в реальність.