Огляд фена Braun HD 530

Огляд фена Braun HD 530

Напевно, одна з найпрекрасніших речей, що є в світі – це волосся. Даруючи радість і красу, воно завжди надихало закоханих, закохували незакоханих і захоплювали поетів. Як зізнавався Пушкін: «У Доріді подобаються і локони злі ...», як відверто говорив Некрасов «Ті кучері чорні ...», і, навіть Єсенін, описуючи свою улюблену березу, порівнював її з волоссям: «... і гілки золотисті, що кучері , завила…». Але, як відомо, краса вимагає... ні! Скоріше не жертв, перш за все – уваги і догляду! В цьому вам, як ніщо інше, може стати в нагоді – новітній фен від відомої компанії Braun, HD 530.

Німецька якість і швидка сушка

Braun HD 530 – це сучасний пристрій, виготовлений з дотриманням всіх німецьких стандартів якості Braun, який легко висушить волосся будь-якої довжини за незначний проміжок часу, допоможе зі створенням красивого укладання, додасть вашому волоссю доглянутий вигляд і додасть в них здорового блиску. Перш за все звертає на себе увагу унікальний ергономічний дизайн пристрою, який робить пристрій дуже привабливим і сучасним. М'які вигнуті форми корпусу фена не тільки роблять його зовнішній вигляд стильним, але так само забезпечують приємне і зручне тримання пристрою в руці, сприяючи тим самим підвищенню комфорту при використанні пристрою.

Надійна конструкція в сучасній оболонці

Корпус даного пристрою від Braun – це високоякісний глянцевий пластик чорного кольору з підвищеною термостійкістю. Контрастна її пластикова ручка матової структури вносить цікаве і популярне сьогодні поєднання матового і глянцю, покращуючи в той же час тримання ручки і збільшуючи її стійкість до забруднень.

Привабливий і надійний, фен HD 530 від Braun порадує власнику свою продуману транспортабельність. Ультракомпактні розміри і не менше скромна вага пристрою дозволяють легко брати Braun HD 530 Satin Hair 5 з собою в поїздку, відвівши йому зовсім небагато місця в сумці. Крім того, в фені передбачена спеціальна петелька для підвішування, яка дозволить зручно і безпечно зберігати пристрій в будь-якому необхідному вам місці. А досить довгий шнур, довжиною в 2 м позбавить від усіх можливих проблем при використанні пристрою, зробивши роботу з феном максимально комфортною.

Ергономічність дизайну моделі Satin Hair 5 доведена до того, що керувати феном ви зможете навіть однією рукою! Це стало можливим завдяки зручному і розрахованому розташуванню кнопок на ручці пристрою.

Чудова функціональність і відмінні характеристики

Функціональні і технічні характеристики фена Braun дадуть фору багатьом сучасним фенам різного рівня. Використання новітніх розробок дозволило фахівцям Braun створити пристрій для догляду за волоссям, можливості якого виходять за рамки звичайного фена.

Ця модель має чудові іонні характеристики. Використання іонних технологій дозволяє фену пом'якшити непокірне волосся і позбавити їх від статичної електрики, отримавши в результаті миттєву гладкість. Фен оснащений спеціальним, особливим фільтром, розташованим під кутом 20°. Його унікальна сітчаста структура, розроблена фахівцями Braun збереже ваше волосся від сплутування і пошкодження, забезпечуючи максимальний комфорт і безпеку вашого волосся. А завдяки такому розташуванню, фільтр надійно захищений від забивання, запобігаючи тим самим можливість перегріву пристрою. А унікальна технологія, яка оптимально калібрує лопаті фена, гарантовано забезпечить рівномірний розподіл тепла, створюваного феном.

Три режими – багато можливостей

Braun HD 530 Satin Hair 5 дозволяє висушити волосся за найкоротший час. Завдяки дуже високій потужності (1900 Вт) і трьом температурним режимам, вам надана можливість вибрати для себе оптимальний варіант, в залежності від конкретної ситуації. Наприклад, в разі якщо вам необхідно максимально швидко висушути волосся, і / або надати об’єму біля коріння, вам підійде режим під номером три – найпотужніший з трьох. Всього за кілька хвилин ваше волосся буде знову сухими і об'ємними. В разі, якщо ви захочете захистити своє волосся від негативного впливу яке робиться гарячим повітрям, скористайтеся другим режимом. А якщо у вас сухе, ламке волосся, що вимагає дбайливого укладання, ваш режим – перший. Хоча так само він підійде для створення необхідного об’єму, або з метою закріпити зачіску, створивши завитки і локони. Так само є і четвертий режим – це режим холодного повітря. Використовуйте його для закріплення укладання зачіски після того як вона буде готова.

Одна з найцікавіших особливостей фена – дифузор. Як відомо, це спеціальна насадка для фена, яка має вигляд «пальчиків». Гідність цієї насадки в тому, що, по-перше, вона дозволяє робити найрізноманітніші зачіски, а по-друге, використання дифузора значно прискорює сушку волоссям, практично не травмуючи його, завдяки рівномірному розподіл повітря. Один з найпопулярніших способів застосування дифузора, це, звичайно, зачіски з ефектом об'ємного завиваючого волосся, тобто завивка дифузором.

Найголовнішою перевагою Braun HD 530 Satin Hair 5 є використання унікальної технології «DrySafe», розробленої ексклюзивно Braun. Вона забезпечує оптимальну синхронізацію розподілу тепла, потоку повітря і швидкості сушіння при будь-якій установці, роблячи температуру сушки завжди дбайливою та ефективною. Завдяки цьому, феном можна безпечно користуватися хоч кожен день!