Огляд епілятора Braun SE 810 Face

Огляд епілятора Braun SE 810 Face

Цей унікальний пристрій здатний замінити пінцет, за допомогою якого ви видаляєте волоски на обличчі та лосьйон для зняття макіяжу. Маленький епілятор від німецької торгової марки поміститься навіть у крихітній косметичці.

Тепер за допомогою одного приладу можна видалити волоски над верхньою губою, підкоригувати форму брів, очистити шкіру обличчя. Саме про таку новинку для догляду за собою мріють безліч жінок. Якщо шукайте потрібний подарунок, зверніть увагу на даний пристрій. Та, яка отримає такий подарунок, навряд чи буде незадоволена.

Найкраще для вашого обличчя

Даний епілятор має ультратонку головку з 10 мікропінцетів. Як відзначають розробники Braun SE 810 Face, він виконує 200 рухів в секунду. Пінцети епілятора обережно вищипують навіть найменші волоски, тому результат процедури буде ідеальним. Користуватися цим пристроєм набагато простіше, ніж звичайним пінцетом. Підкоригувавши з його допомогою форму брів, ви побачите, що результат епіляції перевершить всі ваші очікування. Мрієте про те, щоб легко і безболісно позбутися від волосків, які заважають вашому обличчю бути ідеальним? З новинкою від Braun це просто.

М'яка щіточка-насадка, яку ви отримаєте в комплекті з пристроєм , очищає шкіру обличчя від макіяжу та забруднень. Використання її замінить вам пілінг, використання всіляких лосьйонів, які у багатьох викликають алергічні реакції. Фахівці запевняють, що використання даного пристрою приносить вашому обличчю в 6 разів більше користі, ніж звичайне вмивання. Щетинки дивовижної щіточки роблять сотню мікровібрацій в секунду, що дозволяє привести себе в порядок не тільки ефективно, але й швидко.

Використання у воді

Якщо ви хочете, щоб епіляція та чистка були максимально комфортними, використовуйте цей прилад. Тепла вода пом'якшує шкіру, покращує кровообіг, таким чином, ви не просто дбаєте про себе, а отримуєте від цього задоволення. Що може бути приємніше теплої води і відчуття чистоти! Беручи епілятор лінії Face, в душ, ви можете бути впевнені в тому, що пристрій не зіпсується – корпус епілятора повністю герметичний. Для тих, хто любить, хто все-таки не може відмовитися від лосьйонів, є приємна новина: зволожуючий засіб можна нанести на очищувальну насадку. Для цього попередньо очистіть її за допомогою спеціальної щіточки. Не забувайте міняти цей аксесуар кожні 3 місяці.

У комплекті з дивним пристроєм, який зробить шкіру неймовірно чистою, ви отримаєте щіточку для чищення епілятора і кришечку-ковпачок.

Будьте в курсі новинок світу краси! Доглядайте за собою ефективно за допомогою нового епілятора для обличчя від Braun!