Огляд епілятора Braun SE 3380

Огляд епілятора Braun SE 3380

Краса, як відомо, вимагає жертв. І на які тільки жертви не йде слабка половина людства, щоб виглядати надзвичайно день у день. З історії нам всім добре відомі тортури, яким себе піддавали дівчата, щоб, наприклад, позбавитись від зайвої рослинності на своє тіло. Єгиптянки користувалися медово-восковою епіляцією, європейські дами середніх віків піддавали себе тортурами пінцетом ... Ці методи дійшли до наших часів, піддавшись лише невеликим коригуванням, і як і раніше вимагають від жінки терпіння і посидючості. А ось нове століття подарувало нам продукт, який дозволяє слабкій статі істотно економити свої гроші, нерви і час. Епілятор за принципом дії схожий зі звичайним пінцетом – він захоплює і висмикує волоски з коренем. Але вигідна відміна його в тому, що робить він це швидко і, завдяки впровадженню сучасних технологій, практично безболісно.

Деякі жінки все ще віддають перевагу бритві, вважаючи, що так вийде дешевше, краще. Але все ж куди простіше скористатися епілятором і забути про проблему на тривалий час, ніж практично кожен день приділяти їй незаслужене увагу.

Дизайн для милих жінок

Одного погляду на епілятор Braun SE 3380 досить, щоб зрозуміти – це виключно жіночий продукт. Поєднання білого і рожевого кольорів на корпусі зробить його простим елементом у Вашій ванній. Компактний і зручний, він не завдасть клопоту, не займе багато місця на полиці.

Прилад має округлу форму, завдяки чому істотно скорочений за розмірами в довжину. Зверху розташований бритвений елемент, виконаний в поєднанні основних кольорів приладу – білого і рожевого – ще одна частина оригінального дизайну.

На передній частині епілятора розташовані кнопки включення і перемикання швидкостей, (яких в приладі передбачено дві) і кнопка, що включає підсвічування. Все розміщено з урахуванням майбутнього користування, зручно і одночасно компактно.

Прилад має джерело живлення і працює від мережі. Це вирішує проблему з закупівлею не величезної кількості батарейок, які можуть в будь-яку, особливо найвідповідальнішу, хвилину перестати працювати.

Ефективність і безболісність – головні якості

З Braun SE 3380 Ваша шкіра буде гладкою протягом декількох тижнів. Все завдяки функції під назвою «20 пінцетів»: в процесі епіляції спеціальні пальчики SoftLift піднімають всі волоски, навіть найтонші і ті, які досить щільно прилягають до шкіри, направляє їх до пінцетам і ефективно висмикує, забезпечуючи таким чином ідеальну гладкість Вашій шкірі. Для контролю за процесом в приладі є підсвічування – так ви точно будете впевнені, що не пропустили жодного волоска. Шанувальниці бритви з такою проблемою як «врослі волоски» – з функцією «20 пінцетів» Ви не будете страждати від подібних побічних ефектів. Використання гарячого воску, особливо дівчатами, що користуються подібним методом в перший раз, може привести до опіків, та й такий спосіб видаляє далеко не всі волоски – з даною моделлю таких неприємностей чекати не варто. Таким чином, епілятор має масу переваг перед іншими засобами видалення волосся.

Щоб епіляція не перетворювалася на тортури, епілятор Braun моделі SE 3380 має необхідні пристосування для істотного полегшення цього процесу. Перш за все, масажуючи ролики, що масажують і стимулюють шкіру, готують її безпосередньо до процесу епіляції.

Braun потурбувався про володарка чутливої ​​шкіри, шляхом введення режим перемикання швидкостей. На першій швидкості можна зробити делікатну епіляцію, не боячись пошкодити шкіру, тоді як друга швидкість дає більше ефективності. Вам вирішувати, що краще підійде для Вашої шкіри, яка швидкість – перша або друга, в будь-якому випадку Вам гарантована якісна і безпечна епіляція.

Ви можете не турбується про стан своєї шкіри після епіляції – прилад рекомендований дерматологами як кращий засіб для комфортного видалення волосся надовго.

Будь-яка сучасна дівчина хоче мати досконалий вигляд, витрачаючи при цьому мінімум зусиль. Чимала частина цих зусиль йде саме на боротьбу за гладкі ніжки. Епілятор Braun SE 3380 стане незамінним помічником в цій справі, більш того, після його використання Ви не захочете повертатися до старих методів видалення волосся, після яких залишалася ціла маса проблем. Після використання даного пристрою у Вас залишиться лише ідеальна гладкість і чудовий настрій.