Огляд епілятора Braun SE 3370

Огляд епілятора Braun SE 3370

Догляд за собою і своїм тілом, дуже важливий як для дівчат, так і для чоловіків, але якщо другим робити для цього багато не потрібно, жінки ж щодня і систематично змушені вдаватися до великої кількості малоприємних процедур. Однією з таких процедур є епіляція тіла, а саме видалення небажаної рослинності, сам процес дуже неприємний і найчастіше болісний, до того ж займає відносно багато часу і сил.

Епіляцію можна проводити декількома способами, навіть самим звичайним одноразовим бритвеним верстатом, таке видалення пройде без неприємних відчуттів, але на жаль вже через день, процедуру доведеться повторити. Можна так само робити воскову епіляцію, або методом «шугарінг», дуже ефективно, але вкрай незручно, та й самостійно навряд чи кому то це вдасться. Найоптимальнішим і практичним способом залишається використання епілятора, так наприклад компанія Braun випускає безліч таких пристроїв, однією з найпопулярніших моделей цієї фірми є епілятор Braun SE 3370.

Ніжно рожеве задоволення

Будь-яка дівчина, це в першу чергу ніжна, мила натура, яка любить оточувати себе тільки прекрасними людьми і речами. Тонке відчуття краси прослизає навіть у дрібницях, як наприклад засоби по догляду за тілом. Епілятор Braun SE 3370 безсумнівно припаде до смаку будь-якій представниці прекрасної статі, завдяки своєму незвичайному шарму і чудовому дизайну. Охайна овальна форма корпусу зайвий раз підкреслює жіночність пристрою і його основне завдання. Виглядає епілятор дійсно мило і витончено, а працювати ним це суцільне задоволення.

Прилад виконаний у двох кольорах це білий і світло рожевий, таке цікаве і дуже правильне поєднання миттєво виділяє Braun SE 3370 серед всіх подібних йому пристроїв. Білий колір уособлює чистоту і свіжість, а легкі відтінки рожевого, нагадують про крихкість і красу всіх жінок. Зверху корпуса розташовані пінцети, які пофарбовані в малиновий колір, дуже невимушено додають образу епілятора яскравості. Кнопки управління знаходяться в центрі, регулювати роботу пристрою дуже просто, Вам не доведеться довго розбиратися в інструкціях. Зберігати прилад можна в ящику комода, або столу, так як він має дуже мініатюрні і компактні розміри, а значить, не займе багато простору.

Режими швидкості

Висококласна робота даного епілятора просто вражає своїми результатами, Ви назавжди забудете про довгі, болісної процедури епіляції. Наявність декількох режимів швидкостей дуже спрощує процедуру видалення зайвої рослинності на тілі, так як Ви з легкістю зможете повністю налаштувати цей процес виходячи зі своїх особистих переваг, і особливостей свого тіла. Спочатку Ви можете вибирати з двох видів швидкостей, більш потужна прекрасно підходить для швидкого збривання волосків, при цьому, її краще використовувати, якщо ви не дуже чутливі до болю. А ось власницям ніжної шкіри підійде друга швидкість, яка дбайливо видалить рослинність на ногах, і при цьому у Вас після неї не виникне роздратування.

Вбудовані інноваційні технології

Інноваційні технології, які вбудовані в модель Braun SE 3370 максимально вдосконалили його роботу. Унікальна система Smartlight підсвічує зону епіляція, не даючи жодному волоску вислизнути з під Вашого погляду. Дуже зручна ця функція, якщо ви видаляєте волосся ввечері, при недостатньо хорошому освітленні, а з додатковим освітленням Ваші ноги будуть бездоганно гладкими. Використовуйте так само спеціальну насадку для чутливої ​​шкіри, якщо Ви хочете проепелювати зону бікіні, або під пахвами, так як шкіра в цих ділянках дуже ніжна, і щоб не пошкодити її процедуру слід проводити дуже обережно.

Якщо Ви відчуваєте дискомфорт при торканні до ніг, але самі волоски короткі і ледве помітні, сміливо беріться за даний пристрій, так як вбудовані унікальні пальчики SoftLift піднімають кожну волосинку, що знаходиться на поверхні шкіри, відразу ж її видаляють. Двадцять одночасно працюючих пінцетів дуже швидко збривають всю рослинність, залишаючи після себе лише гладку шкіру, а чудова масажна система попередньо розслабить Ваше тіло, роблячи весь процес практично безболісним і навіть приємним. Доглядати за епілятором дуже легко, використовуйте для цього спеціальну щіточку, яка йде в комплекті, просто очистіть нею леза, а після покладіть прилад у зручне для Вас місце. Пам'ятайте, що правильний догляд, дбайливе зберігання пристрою, позитивно позначається на тривалості і якості його роботи. Разом з Braun SE 3370 Ви завжди і всюди будете виглядати чарівно, докладаючи до цього мінімум зусиль і коштів.