Огляд чайника Braun WK 300 White

Огляд чайника Braun WK 300 White

Електричний чайник є одним з найбільш потрібних побутових приладів для будинку або офісу, адже зараз, враховуючи насичений спосіб життя, завжди хочеться викроїти для себе побільше вільного часу, щоб просто посидіти і розслабитися за чашкою ароматного чаю. Саме тому, основна задача чайника полягає в тому, щоб швидко закип'ятити воду для чаю або розчинної кави. Але електричні чайники від всесвітньо відомого виробника побутової техніки, компанії Braun, крім швидкої роботи, поєднують в собі так само стильний дизайн, безпечну роботу і зручність у використанні. Унікальні і сучасні моделі електрочайників від Braun дозволять вам насолодитися всім різноманіттям всіляких запашних сортів чаю, представивши вам виключно чистий і насичений смак.

Модель Mquick 3 WK300 White сучасного електрочайника, однозначно дозволить вам здійснювати, так звані «чайні церемонії» просто не виходячи з дому, ви зможете насолодитися чашечкою гарячого чаю і зануритися у все таїнство старих традицій прийому такого благородного напою.

Можливості чайника Mquick 3 WK300 White

Одним з ключових параметрів при виборі чайника, є його потужність, від якої власне і залежить швидкість роботи електричного приладу. Потужність чайника моделі Mquick 3 WK300 White досягає 2200 Ватт. Крім того, представляється зручний чайник оснащений унікальною системою швидкого нагріву води, за рахунок якої, вода в чайнику закипить всього лише за 35-45 секунд. Таким чином, електричний прилад Mquick 3 WK300 White не змусить вас довго чекати, менше ніж через хвилину, закип'ятить для вас воду.

Так само важливим параметром електричного чайника, є його нагрівальний елемент, так як від його типу залежить не тільки швидкість закипання води, а й шум при роботі пристрою. Сучасний чайник Braun Mquick 3 WK300 White оснащений спеціальним закритим нагрівальним елементом, зробленим з нержавіючої сталі, який швидко і рівномірно закип'ятити навіть невелику кількість води без шуму і особливих зусиль. Закритий тип нагрівального елементу бере велику перевагу над відкритою спіраллю, так як він ефективніше гріє воду, працює набагато тихіше. Якщо чайник з відкритим видом нагрівального елементу потрібно наповнити водою так, щоб вона повністю покривала спіраль, то у випадку з моделлю чайника Mquick 3 WK300 White, ви можете налити води рівно стільки, скільки вам потрібно в даний момент.

Крім того, електричний чайник моделі Mquick 3 WK300 White від виробника Braun дуже зручний і простий у своєму використанні. Його широкий носик дозволяє легко заливати воду, прямо з водопровідного крана. А кнопки включення і відключення чайника, а так само відкриття кришки знаходяться на зручній ручці самого приладу.

Технічні характеристики чайника

Однією з базових характеристик електричного чайника, є його об’єм води, що заливається. Максимальний об’єм чайника Braun Mquick 3 WK300 White становить 1,7 літрів. Чайник Braun з таким об’ємом відмінно підійде для великої родини і зможе напоїти ароматним чаєм велику кількість людей. А зручне мірне віконце дозволяє залити потрібну кількість води. Якщо ви вирішили пригостити новим сортом чаю своїх гостей, не варто турбуватися про те, що вам доведеться підігрівати воду двічі, щоб напоїти всіх бажаючих, адже об’єм резервуара даної моделі розрахований на велику компанію.

Модель Mquick 3 WK300 White має високий рівень захисту, що є дуже значущою характеристикою при виборі якісного приладу. Електричний чайник WK300 White від Braun відрізняється винятковою безпекою, так як він гарантує автоматичне відключення при закипанні води. Так само, якщо пристрій не наповнене водою або не стоїть на стійкій основі.

Ще однією особливістю електричного чайника Braun Mquick 3 WK300 White є вбудований знімний фільтр, який знаходиться в самому носику приладу. Спеціальний фільтр утримує накип від попадання в чашку, таким чином, зберігаючи справжній чистий смак ароматного чаю. При необхідності, фільтр легко знімається і промивається проточною водою. Крім того, сам чайник дуже легко, просто піддається чищенню.

Крім всіх корисних функцій і характеристик чималу роль відіграє дизайн електричного чайника, адже по суті, даний прилад є повноцінним предметом кухонного інтер'єру. Зручний чайник моделі Mquick 3 WK300 White від Braun виконаний в класичному білому кольорі. Такий чайник, безсумнівно стане відмінним доповненням і прикрасою на будь-якій кухні або в будь-якому офісі.