Огляд чайника Braun WK 300 Cream

Огляд чайника Braun WK 300 Cream

Один з найбільш потрібних приладів на кожній кухні (після газової, або електричної плити, мікрохвильової звичайно) – це, зрозуміло, чайник. Універсальний прилад для нагрівання води, не випадково він отримав назву саме «чайників», а не, скажімо, «кавник», «напітник», «нагрівальник» або як-небудь ще. Саме чай – найдавніший напій, що прийшов до нас з глибини століть, проніс і переніс на собі не одне покоління традицій різних народів, націй – є символом нагрівання, кип'ятіння води. Адже навіть англійською чайник звучить як «teapot» ( «tea» в перекладі з англійської, як відомо, і є «чай»). І саме це робить чайник особливим предметом кухонного побуту, символом глибоких традицій і чистої благородності. Не забуваючи також про те, що чайник є частиною вашого інтер'єру, підходити до вибору цього пристрою слід дуже обережно та обачливо. Наприклад, погляньте на WK 300 Cream – чудовий електрочайник від відомої компанії «Braun».

Надійний і привабливий Braun WK 300 Cream – це не просто чайник, це втілення старовинних традицій в поєднанні з бездоганною німецькою якістю найсучасніших технологій. Даний електрочайник з його приголомшливим дизайнерським рішенням і унікальним стильним оформленням – компактне і універсальне рішення як для використання вдома, так і для експлуатації в офісі.

Сучасний, але особливий

Багато унікальних розробок дизайнерів, використані в самих різних відомих продуктах багатьох виробників, позаздрили б безпрецедентною креативності дизайнерської думки фахівців «Braun», які розробляли цей чайник. Його смілива колірна гамма , оригінальна форма з великим вигином в області носика роблять електрочайник не просто дуже стильним, але по праву особливим. Компактний і привабливий Braun WK 300 Cream стане відмінним доповненням інтер'єру будь-якої кухні , навіть офісу, привносячи шарму, світла своїми спокійними кольорами.

Чайник виготовлений з високоякісних матеріалів, які водночас є частиною мозаїки унікального дизайну: з фронтальної сторони чайника використаний глянсовий пластик, а з тильної – темний пластик матовою структури.

Окрему увагу розробники приділили системі індикації чайника, зробивши її не тільки ергономічним і зручним, але довівши її практично до майстерного шедевра. Розташована на задній частині чайника, вимірювальна шкала кількості води, її видно з обох сторін пристрою.

Ще більше захоплення , коли Ви подивитеся на WK 300 Cream, викличе його ручка з ще більш сміливим дизайнерським рішенням. Завдяки її незвичайної конструкції, електрочайник виглядає ще більш стильно, а користуватися ним ще більш комфортно.

Технічні особливості чайника

Чайник Braun володіє високими продуктивними показниками. Потужність 2200 Вт дозволяють чайнику доводити воду в чайнику до кипіння за найкоротші відрізки часу. Завдяки спеціальній вбудованій системі швидкого нагрівання, вода в чайнику закипає за все за 45 секунд.

Робота системи нагріву води WK 300 Cream заснована на закритому нагрівальному елементі, що гарантує безпеку і довговічність пристрою. Система виготовлена ​​з нержавіючої сталі, завдяки чому, робота чайника не тільки буде дуже якісною і безшумною, але і дійсно довговічною.

Модель оснащена містким резервуаром для води, який відрізняється високою місткістю – його об’єм становить 1,6 літра.

Наповнювати водою чайник (як і наливати з нього) дуже зручно, завдяки спеціально розширеному носику чайника. Так само Braun WK 300 Cream оснащений вбудованим фільтром від накипу. Це робить можливим використання навіть звичайної не фільтрованої водопровідної води без будь-яких побоювань. Фільтр легко знімається, його дуже зручно мити, оскільки можна навіть просто промити його під струменем води.

Надійність експлуатації і безпека

Система безпеки електрочайника забезпечує гарантовану нешкідливість пристрою. Ручка чайника виконана зі спеціального теплоізоляційного матеріалу, який надійно ізолює її, а, отже і Вас, від будь-яких високих температур. Не чекаючи поки чайник хоч скільки-небудь охолоне, Ви можете сміливо братися за його стильну ручку і наливати гостям чай, не змушуючи їх довго чекати, не побоюючись за власне здоров'я.

Крім того, Вам не слід боятися за чайник, залишаючи його без нагляду, відлучаючись на будь-який час, оскільки пристрій автоматично вимкнеться в 3 випадках. Перш за все, чайник сам відключить живлення, коли вода в резервуарі досягне необхідної температури, або перевищить її. По-друге, немає ніяких шансів падіння чайника, короткого замикання, і, в кінцевому підсумку займання, якщо чайник буде нерівно / не до кінця встановлено на підставу – в цьому випадку пристрій так само автоматично вимкнеться. І останнє – Вам ні за що не вдасться пошкодити чайник, якщо Ви раптом згадайте що в ньому немає води, вже включивши його і встигнувши сісти за перегляд улюбленої передачі по телевізору. Система безпеки чайника моментально виявить проблему, не дасть пристрою включитися.

Якщо прибрати з цього тексту Braun WK 300 Cream – не виключено, що вийде докладний опис Вашого уявлення про ідеальний чайник. Подумайте про це.