Огляд бритви Braun WaterFlex WF2S Blue

Огляд бритви Braun WaterFlex WF2S Blue

Розробники німецької торгової марки створили величезну кількість різних моделей бритв. Кожна модель особлива, вона відрізняється від інших як зовнішнім виглядом, так і технічними характеристиками. На цей раз ми розповідаємо про бритви Braun WaterFlex WF2S Blue.

Чим відрізняється ця модель і її сестри з тієї ж серії від інших аналогічних пристроїв Braun? Вони знають, що ви унікальні, що ваші форми обличчя, підборіддя не схожі ні на одні інші. Бритва має голівку, яка повертається на 33 градуси, адаптується до контурів вашого обличчя, тому результати процедури вас приємно здивують. Така конструкція дозволяє гострим лезам зрізати кожен волосок.

Унікальні технології

Електробритва Braun WaterFlex WF2S Blue має сітку OptiBlade, форма якої забезпечує ідеальне гоління. Така бриюча сітка – одна з кращих розробок Braun за весь час існування компанії. Вона має отвори різного діаметру, що дозволяє захоплювати волоски максимально близько до шкіри. Німецька якість, інноваційні технології вас не розчарують.

Потрійна бритвена система – запорука того, що прилад зможе зрізати не тільки короткі, але і довгі волоски. LED-дисплей, гумові вставки роблять бритву дуже зручною. Користуватися цією бритвою лінійки WaterFlex – одне задоволення.

Комфортне гоління

Не вірите, що гоління може дарувати приємні емоції? Використовуйте новий пристрій німецької торгової марки під душем. Вона повністю водонепроникна, тому підходить як для сухого, так і для вологого гоління. Технологія «Wet & Dry» дозволяє не тільки заощадити час, користуючись бритвою під час ранкового душа, а й подбати про свою шкіру. Якщо у ваших руках Braun WaterFlex WF2S Blue, не забувайте про піну, гель для гоління. Цей пристрій призначений для гоління буде максимально комфортним!

Секрет популярності цієї моделі полягає в її ефективній роботі, стильному зовнішньому вигляді.

Зарядка і догляд

Доглядати за бритвою дуже просто. Досить промити її під струменем проточної води. Автономно прилад може працювати до 45 хвилин, чого цілком достатньо для одного сеансу гоління. Заряджати пристрій потрібно годину, але, якщо раптом виникла необхідність поголитися, а ваша WaterFlex WF2S Blue не працює, п'ятихвилинної зарядки вистачить, щоб привести себе в порядок.

Насолоджуйтеся приємною чистотою шкіри! Купити бритву Braun – дізнатися, що найненависніша процедура може стати приємною. Подаруйте собі нові відчуття.