Огляд бритви Braun Series 9 9290сс Wet & Dry

Огляд бритви Braun Series 9 9290сс Wet & Dry

Абсолютно гладке та комфортне гоління, ніяких подразнень і порізів ... Все це не вигадки! У цьому огляді ви познайомитеся з електробритвою Braun Series 9 9290сс Wet & Dry. Спробуйте самі та переконайтеся в тому, що це дійсно найефективніша бритва!

Ще більше інновацій

Бритви Braun відомі у всьому світі високою якістю та функціональністю, які не перестають дивувати і радувати своїх користувачів. Електробритви Braun Series 9 не стали винятком. Це чудо техніки однозначно оцінять поціновувачі ідеального гоління.

Фахівці компанії Braun оснастили 9-у серію електробритв інноваційними технологіями, які роблять цю електробритву особливою.

  • Запатентована технологія SyncroSonic – 40-к тисяч ріжучих рухів на хвилину дозволяють бритві адаптуватися до вашої щетини, забезпечуючи ефективний результат гоління. Там де необхідно, пристрій буде працювати більш потужно.
  • 5 рівнів інтенсивності гоління. Завдяки цій функції ви зможете відрегулювати бритву під свій тип щетини. Ніякого подразнення! Тільки бездоганне гоління.
  • Додатковий тример HyperLift & Cut має титанове покриття, яке більш міцне та стійке до окислення. З його допомогою ви з легкістю впораєтесь навіть з триденною щетиною.
  • 10-D плаваюча система гоління повторює контури вашого обличчя. Її чотири ріжучих елемента, котрі рухаються незалежно один від одного, за допомогою систем MicroMotion і MacroMotion роблять гоління ідеально гладким та чистим.
  • Світлодіодний екран. На ньому бритва сповістить вас про рівень її заряду, чи необхідне їй очищення, чи потрібується заміна бритвеної касети, заблокована вона чи ні.

Турбота про електробритву

Система очищення Clean&Renew, яка передбачена в комплектації Braun Series 9 9290сс Wet & Dry, допоможе вам підтримувати бритву в ідеальному стані. З нею ви без проблем очистите, продезінфікуєте, висушите та зарядите пристрій, а також система змаже ріжучі елементи електробритви. Регулярно використовуючи додаткову базу Clean&Renwe ви не тільки будете користуватися бритвою як новою, але й значно збільшите її термін єксплуотації з ідеально ефективним результатом.

Удосконалюйтеся разом з Braun. Дізнайтеся таємницю ідеального гоління.