Огляд бритви Braun Series 1 199

Огляд бритви Braun Series 1 199

Простота, функціональність та практичність. Гладка шкіра, одним рухом. Ніякого роздратування і порізів ...

Заінтриговані? Йтиметься про електробритву Braun Series 1 199. Просто чудова бритва, без надмірностей. Ви давно шукали такий пристрій? Ми із задоволенням розповімо вам про нього докладніше.

Потрійна система гоління

Електробритва Braun Series 1 199 створена для тих, хто цінує одночасно і якість, і простоту. Модель оснащена трьома ріжучими елементами (сітки SmartFoil і вбудований тример Active Lift), що дозволяє бритві працювати максимально чисто та ефективно. Отвори сіточок мають різну форму, завдяки чому пристрій легко голить навіть ті волоски, які ростуть в різних напрямках. Тример Active Lift розташований між бриючих сіток, зрізає довгі волоски і направляє їх до сітки. Результати гоління вас, безумовно, потішать.

Тример для довгого волосся

За допомогою висувного тримера, яким оснащена електробритва Braun Series 1 199, ви можете підкоригувати форму бороди, вусів та бакенбардів. З такою бритвою ви завжди будете виглядати ефектно!

Бритва, зручна у використанні

Якщо ви зважитеся купити Braun Series 1 199, то зрозумієте, наскільки вона комфортна в експлуатації. Ручка з прогумованими вставками дозволяє бритві надійно триматися в вашій руці під час роботи. Щоб очистити пристрій від застряглих волосків, досить просто промити її під струменем води.

Для автономної 40-ка хвилинної роботи електробритви Braun Series 1 199, прилад необхідно заряджати 1 годину.

На завершення…

Дана модель електробритв 1-ої серії Braun однозначно сподобається тим, хто знайомий з високою якістю та надійністю продукції компанії. Braun Series 1 199 ідеально підійде як тим, хто тільки починає користуватися бритвою, так і тим, хто більш досвідчений у цій справі. Модель хороша тим, що виготовлена ​​без надмірностей – у стриманому, притаманному бренду, стилі, практична та функціональна.

Комфортне гоління і нічого зайвого – бритва Braun Series 1 199.