Огляд бритви Braun MobileShave M-60r

Огляд бритви Braun MobileShave M-60r

Виробляючи високоякісну, багатофункціональну, і високонадійну техніку, компанії Braun завжди вдавалося здивувати весь світ, оригінальністю, актуальністю і високою практичністю своїх ідей. Колись давно Braun вразила всіх своїми інноваційними, стильними та функціональними електробритвами, які подарували чоловікам якісно новий, комфортний і ефективний спосіб гоління. З появою електробритв Braun чоловіки отримали унікальну можливість виглядати сучасно, не просто вимити з ранку обличчя, розчесати руками волосся, але повноцінно приділяти увагу власній зовнішності. Компанія запропонувала високоякісні і надійні прилади по догляду за собою, які допомагають зробити належний вигляд волоссю, як на обличчі, так і на тілі, або голові. Широкий асортимент компанії дозволяє вибрати саме той пристрій, що необхідно Вам: тримери для бороди і вусів, бритви, машинки для стрижки волосся і так далі. Однак найбільш виділяються унікальні електробритви Braun, які здатні подарувати дивовижно ретельне і чисте гоління, яке можна не тільки побачити, а й відчути. Завдяки широченному вибору, асортименту електробритв Braun, кожен може знайти ту, яка підійде саме йому, від простих моделей Series 1 і багатофункціональних бритв преміальної Series 7, до абсолютно унікальних моделей, яким немає аналогу у всьому світі, таких як електробритва Braun MobileShave M-60r. Це унікальний, мобільний, високотехнологічний пристрій, який може вміститися навіть у кишені, здатний забезпечити чудове, ефективне гоління, в будь-який час, в будь-якому місці.

Компактність нового покоління

Власниця дивовижно скромних розмірів, унікального дизайну від компанії Braun, електробритва MobileShave M-60r, це одна з найбільш мобільних, самих компактних електробритв в усьому світі. Дизайн даної моделі – це унікальна, складна конструкція, розроблена ретельно, яка має дивовижно привабливий вигляд, безпосередньо високі показники ергономіки. Корпус бритви має зручну, компактну форму, створену на основі класичних традицій, фірмового дизайну Braun, з великим, стильним фірмовим написом на фронтальній частині кришки. Стильний, чорний колір характерний для електробритв Braun, підкреслять яскравим червоним кольором кришки, а також двома сірими елементами, у верхній і нижній частині корпусу, які підкреслюють ергономічність дизайну електробритви.

Якісне гоління, яким легко управляти

Зручне, оптимізоване, ретельно-продумане розташування всіх елементів дизайну пристрою, особливо елементів управління бритвою, зробило роботу з приладом досить простим і комфортним. Поєднавши привабливий і сучасний дизайн, з продуманою в деталях ергономікою,чудовим, функціонально-технологічним оснащенням, розробники Braun зуміли створити універсальний, мобільний, високоефективний пристрій. Так електробритва Braun MobileShave M-60r оснащена новітньою сіткою «Smart Foil ™», особлива конструкція якої дозволяє легко захоплювати волоски, навіть ті які ростуть в різних напрямках.

Маленька, але високоефективна

Незважаючи на свої невеликі розміри, електробритва моделі MobileShave M-60r від Braun, відрізняється широкою бриючою сіткою, яка має плаваючу конструкцію. Неймовірно тонка і широка, вона легко повторює кожен контур обличчя, забезпечуючи максимальний контакт зі шкірою, а отже, і максимально гладке і чисте гоління. Особливістю цієї моделі є також унікальний, герметичний корпус, завдяки чому, бритва не боїться води. Таким чином, електробритву можна повністю промивати під струменем звичайної води. Це дозволяє легко і швидко доглядати за пристроєм, не вдаючись до використання якихось додаткових коштів. І все ж головною особливістю електробритви, стала унікальна кришка, яка обертається. Її функція полягає не тільки в захисті сітки, коли ви не використовуєте бритву, але при повороті служить прекрасним елементом ергономіки, подовжуючи ручку, що робить гоління ще більш зручним, комфортним і зручним для користувачів. Зручна, портативна модель Braun MobileShave M-60r, це чудовий помічник у догляді за зовнішністю, за межами будинку. Універсальна, сучасна, вона живиться від двох звичайних пальчикових батарейок типу АА, завдяки чому, навіть при розрядженому акумуляторі можна швидко і легко придбати акумуляторні батареї на заміну, в машині, на роботі, або навіть на відпочинку, або в коротку відпустку.