Огляд бритви Braun 760 CC Series 7

Огляд бритви Braun 760 CC Series 7

Braun 760 CC Series 7 – це електробритва у якій ретельно опрацьована кожна деталь. Витончені форми, вигини стильного чорного корпусу, який виготовлений з легкого високоякісного пластику підвищеної міцності, мають не тільки естетичне, але так само і практичне призначення. Яскраво виділяючи дану модель серед аналогічних пристроїв, різні поглиблення і виступи забезпечують найбільш комфортну роботу з пристроєм. Крім того, у точно вивірених місцях корпусу розташовані спеціальні прогумовані вставки, які забезпечують надійність та високу практичність експлуатації пристрою при будь-яких умовах. Корпус бритви має спеціальну звужену форму, завдяки чому 760 CC має набагато менші розміри в порівнянні з іншими бритвами, в той час як її бриюча голівка, навпаки, трішки розширена, що сприяє максимально швидкому досягненню найкращого результату.

Бритва створена сучасністю

Представник останньої лінії новітніх електробритв Series 7 від Braun, модель 760 CC оснащена новітніми технологіями, значна частина яких є власною розробкою Braun. Так, електробритва оснащена новою унікальною технологією "Sonic", яка з кожним рухом бритви генерує до десяти тисяч спеціальних мікровібрацій, застосування яких значно підвищує якість і чистоту гоління. Бриюча голівка даної моделі оснащена спеціальною плаваючою конструкцією, яка дозволяє їй рухатися в чотирьох незалежних напрямках. Таким чином, електробритва підлаштовується під особливості кожного контуру обличчя, не пропускаючи жодного місця. Працюючи на основі унікальної потрійної бритвеної системи, що складається з інтегрованого тримера і двох лез, електробритва відрізняється високою ефективністю гоління не тільки довгих волосків, але ефективно впорається і з голінням коротких, на відміну від багатьох інших аналогічних приладів. Braun 760 CC Series 7 оснащена самою новою бритвеною сіткою під назвою "OptiFoil". Її специфічна конструкція, яка складається з безлічі різних за розміром отворів надгострих лез дозволяє досягти максимального результату, ефективно збриваючи за одним рухом те, що інші бритви можуть зробити тільки за два.

Стильна і практична, дана бритва відрізняється високою функціональністю і універсальністю, при цьому індивідуально підходячи до кожної ділянки шкіри. Електробритва оснащена трьома режимами гоління, перемикання яких дозволяє обережно підвищувати ефективність гоління в тих чи інших ділянках шкіри. Наявність більш дбайливого режиму і режиму підвищеної інтенсивності дозволяє бритві підлаштовуватися до кожної окремої ситуації, застосовуючи до неї власний, окремий підхід. Оснащена унікальним інтегрованим тримером "ActiveLift", електробритва має високі показники ефективності гоління важкодоступних місць, таких як шия і/або підборіддя. Спеціально розроблена конструкція тримера дозволяє бритві піднімати волоски під час гоління для отримання найбільш якісного результату. Однак, тример ActiveLift не єдиний тример в системі пристрою, бритва має також спеціальний відкидний тример для гоління довгого волосся. Він здатний відмінно виголювати чіткі контури і безсумнівно потішить власників вусів і бороди.

Найкраще – найкращим

Предметом особливої ​​гордості даної моделі стала унікальна система очищення і підзарядки Clean & Renew. Дана система являє собою не просто функцію, технологію, або додаткову насадку – це справжній міні-центр з обслуговування пристрою. Виконаний у вигляді спеціальної док-станції, центр Clean & Renew є самостійний пристроєм, стильним на вигляд і функціональним всередині. Завдяки даній системі догляд і обслуговування бритви стали простими і безболісними як ніколи. Тепер для того щоб очистити бритву після використання, зарядити її і підготувати до подальшої експлуатації достатньо просто помістити прилад в систему і натиснути відповідну кнопку для її запуску. Корпус електробритви водонепроникний, що дозволяє легко очищати бритву за допомогою звичайної струменя води.

Один з головних компонентів, які характеризують якість та сучасність електробритви – це можливість її автономної роботи і характеристики акумулятивних можливостей. Гоління біля розетки вже давно вийшло з моди, сьогодні електробритви які не мають акумулятора не користується попитом зовсім. Braun 760 CC Series 7 отримала в оснащення потужний акумулятор, який здатний працювати протягом п'ятдесяти хвилин безперервно, що є найвищим показником серед всіх електробритв Braun. Не менш важливою якістю акумулятора є і швидкість його зарядки. Так, акумулятор вбудований в Braun 760 CC Series 7 здатний повністю відновити свою працездатність всього за 60 хвилин, при цьому завдяки унікальній функції швидкої зарядки, всього за 5 хвилин можна підготувати пристрій для повноцінної експлуатації протягом одного сеансу гоління.