Огляд блендера Braun MQ 930 CC

Огляд блендера Braun MQ 930 CC

Офіційний інтернет-магазин Braun пропонуємо унікальний пристрій, який допоможе вам готувати найрізноманітніші страви де і коли завгодно. У наметі біля моря, на дачі, де немає електрики – бездротовий блендер буде працювати скрізь.

Braun MQ 930 CC – це відмінна якість, висока функціональність, стильний зовнішній вигляд і широкі можливості.

Трохи магії

Улюблені багатьма казки про горщик, який сам варив їжу, і чарівну паличку стали реальністю. Чим цей блендер не чарівна кулінарна паличка? Його не потрібно включати в розетку, ви зможете тримати блендер в руці вільно і брати його з собою куди завгодно. Найрізноманітнішу їжу ви зможете готувати з легкістю! Перші і другі страви, десерти – все це буде на вашому столі.

Користуватися даною моделлю дуже просто. У комплекті з нею ви отримаєте підставку-зарядний пристрій. Встановіть бездротову модель на підставку – через дві години він буде готовий до роботи. Якщо нагрянули гості і потрібно швидко приготувати що-небудь смачне, а прилад розрядився – є простий вихід. Підключіть його до зарядного пристрою на 15 хвилин – цього вистачить для того, щоб ви змогли зробити повітряні десерти, змішати коктейлі, подрібнити лід. Зберігати блендер можна на цій же підставці, що робить його компактним.

Який він, блендер Braun MQ 930 CC?

Можна з упевненістю назвати його технологічною та інноваційною розробкою Braun. Одне з унікальних нововведень – технологія PowerBall. Гострі ножі насадки і її форма – «дзвіночок» гарантують швидке подрібнення та чудове змішування. У комплекті з блендером ви отримаєте подрібнювач об'ємом 500 мл і мірну склянку. За допомогою першого можна подрібнити невелику кількість овочів і фруктів, покришити сир і горіхи.

Що готувати?

Ви можете створювати справжні кулінарні шедеври, а можете готувати найпростіші страви. Якщо крем-суп – ваша улюблена їжа, блендер вам просто необхідний. Також йому порадіють ті, у кого є маленькі діти. За допомогою блендера можна дуже швидко приготувати харчування для малюків. Хочете зробити другі страви смачними? Ваш кухонний помічник не підведе. Соуси для пасти, картопляне пюре, салати і багато іншого буде приготовлено чудово. Потрібні ідеї для перекусу? У нас їх повно, а допоможе їх здійснити дана модель блендера. Паштет, домашня свиняча ковбаса, арахісова паста, зелене масло з петрушкою, вершковий сир з гарбузом, куряче філе з яблучним соусом – приготуйте все це, використовуючи Braun MQ 930 CC. Йому немає рівних, якщо мова йде про домашні десерти – смузі, мусах, коктейлях. Готуйте і насолоджуйтеся – з блендером Braun це просто!