Огляд блендера Braun MQ 500 SOUP

Огляд блендера Braun MQ 500 SOUP

Блендер – це один з найбільш потрібних пристроїв на сучасній кухні. Компактний, практичний, він здатний допомогти у щоденних рутинних приготуваннях, виконуючи найважчу роботу – змішування та збивання. Він незамінний для приготування різних страв, однією з головних умов приготування яких є особливо якісне збивання, наприклад, вершків або яєчних білків. Як відомо, усі блендери розділяються на два основних види: стаціонарні та ручні блендери. При цьому останні мають ряд переваг по відношенню до стаціонарних – вони мобільні, практичні, легкі та універсальні у своєму використанні. Ручні блендери дозволяють використовувати безліч різних насадок і функцій, таким чином пропонуючи ще більший спектр різноманітних можливостей та послуг. Блендер Braun MQ 500 Soup від компанії Braun це – представник багатофункціональних, високоякісних, сучасних блендерів, які вивели роль цього незамінного на сучасній кухні пристрою на якісно новий рівень.

Блендер Braun MQ 500 Soup є представником унікальної колекції кухонної техніки MultiQuick 5 від Braun. «MultiQuick» – це унікальна серія високоякісних, багатофункціональних пристроїв, яка буквально перекладається як «універсальний» і «швидкий». високоякісні чайники, стаціонарні й заглибні блендери, соковижималки, пароварки і інші пристрої серії MultiQuick від Braun – чудовий спосіб урізноманітнити та прикрасити свою кухню. Одночасно отримавши професійних помічників у всіх приготуваннях, зробивши готування багатьох страв ще більш комфортним, швидким та якісним. Блендер представляє 5-ю серію техніки MultiQuick від Braun. Компактний і практичний, він володіє чудовими технічними характеристиками і привабливим стильним дизайном, розробленим кращими фахівцями, які передбачили як естетичні якості, так і економічність пристрою. Блендер Braun MQ 500 Soup відрізняється простотою і легкістю у дизайні: привабливий сірий колір великої вставки зі спеціальним прогумованим покриттям, підкреслює відмінні ергономічні властивості білого корпусу, виконаного з високоякісного пластику. Дизайн блендера є унікальною сумішшю продуктивності та комфорту, наприклад, завдяки прогумованій вставці на ручці, яка запобігає ковзанню пристрою в руці, робота з блендером стала ще простішою і зручнішою, забезпечуючи надійність і легкість експлуатації. А унікальна форма ніжки блендера з її спеціальною конструкцією захищеною від розбризкування, яка нагадує невеликий дзвіночок, гарантує чистоту і акуратність роботи блендера при кожному приготування.

Згідно відгуками багатьох власників даної моделі – це незамінна в побуті річ. Оснащена потужним двигуном, двома швидкостями і унікальною формою перешкоджає розбризкуванню, вона дозволяє легко замішувати тісто, готувати омлети, молочні коктейлі, фруктові шийки, смачні добавки до м'ясних страв, закуски і найрізноманітніші салати. У комплект блендера входить також спеціальний мірний стакан об'ємом 500 мл, який значно полегшує роботу пристроєм, позбавляє від необхідності вимірювання пропорцій на око, що робить ваші страви ще смачнішими й унікальними, дозволяючи точно слідувати рецептам. Крім того, як відомо, прозорий мірний стакан – це відмінний інструмент для приготування майонезі і соусів. Таким чином, MQ 500 Soup володіє базовою необхідною комплектацією для комфортної роботи, повноцінного використання блендера для різних приготувань.

Також дана модель відрізняється оптимальною довжиною шнура, яка становить 1,3 метра. Таким чином, блендер не дуже обмежує Ваш робочий простір, і в той же час не обтяжує довгим заплутаним шнуром.

Будь-які кухонні приготування нерозривно пов'язані з подальшим прибиранням робочого простору і очищенням інструментів. Господині завжди намагаються максимально охайно працювати, особливо з рідкими продуктами, але зазвичай коли ми застосовуємо будь-яку техніку для приготування, особливо якщо це змішуючі або збиваючі пристрої, такі як блендер, від бризків нікуди не дітися. Тому конструкція блендера Braun MQ 500 Soup передбачає спеціальну форму робочої ніжки, яка спеціально розроблена для захисту від розбризкування. Крім того, за пристроєм легко доглядати, завдяки спеціальним матеріалам при його виготовленні, які можна мити в посудомийній машині.