Огляд блендера Braun MQ 335 Sauce

Огляд блендера Braun MQ 335 Sauce

Ми знаємо, як перетворити ваш будинок в маленький затишний ресторанчик. Якщо ви хочете стати майстром кулінарної справи – читайте далі.

Блендер був винайдений, щоб полегшити роботу бармена. Сьогодні він повинен бути на кухні кожної господині.

Відкрийте в собі кулінарний талант!

Braun MQ 335 Sauce – це ефективна та зручна експлуатація. Якщо ви хочете готувати з блискавичною швидкістю, радувати домашніх і друзів смачною їжею, цей прилад – те, що вам потрібно. Коктейлі, крем-супи, паштети, креми, соуси, домашній майонез, дитяче харчування – все це ви зможете приготувати без зайвого клопоту. Чи не спроста він має апетитну назву «Sauce». З приготуванням смачного доповнення до пасти він впорається за дві секунди. Тепер ви відкриєте в собі кулінарний талант!

Можливості

Прилад має потужність 550 Вт і зручний подрібнювач об’ємом 500 мл, тому готувати з ними – одне задоволення. По-перше, ви без зусиль впораєтеся з подрібненням, змішуванням інгредієнтів чи розколюванням льоду. По-друге, робити це буде приємно і необтяжливо. Не дивлячись на те, що ручний блендер має одну швидкість, він чудово впорається з будь-яким кулінарним завданням. Блендер не буде вислизати з рук – він має прогумовану рукоятку, тому тримати в руках його головну насадку не складе труднощів.

Поверхня столу буде чистою і вам не доведеться прибирати після кожного змішування коктейлів. Форма насадки, яка запобігає розбризкування зробить процес приготування бездоганним. Блендер впорається з вашим завданням! Одна хвилина і соус «Болоньєзе» або сорбет на вашому столі!

Потрібний комплект

Комплектація пристрою це найважливіше після потужності. Блендер не буде займати занадто багато місця на кухні. Все, що ви отримаєте разом з цією моделлю, дійсно стане в нагоді. Мірна чаша об’ємом 600 мл дозволить правильно готувати. Якщо, наприклад, ви готуєте соус – страва, для якої призначений блендер – важливі правильні пропорції тих чи інших інгредієнтів. Ви можете бути впевнені, що класичні «Паоло» чи «Бешамель» не розчарують вас. Міні-подрібнювач об’ємом 500 мл підходить для роздрібнення льоду або подрібнення невеликої кількості інгредієнтів.

Хочете стати майстром кулінарної справи? Придбайте Braun MQ 335 Sauce і ви залишитеся задоволені. Немає смачнішої їжі ніж та яка приготовлена вдома. Перетворіть ваш будинок в найсмачніше місце на світі!