Огляд блендера Braun MQ 100

Огляд блендера Braun MQ 100

Полюбляєте безмежно прості побутові прилади зі зрозумілим управлінням і невеликою потужністю? Блендер з колекції "Tribute" – те, що вам потрібно.

Функціональність, надійність, ефективна робота – все це блендер Braun MQ 100. Один раз скориставшись ним, ви більше не захочете готувати за допомогою іншої техніки.

Дизайн

Можна скільки завгодно стверджувати, що для ефективної роботи побутового приладу зовнішній вигляд не має ніякого значення. Стверджувати і ... милуватися гарною технікою. Стильний зовнішній вигляд пристроїв не лише підіймає нам настрій, милуючись покупкою, ми готуємо з радістю і легкістю. Втомилися від стандартних кольорів побутової техніки, але все ж таки не є шанувальником занадто яскравих кольорів? Прилади колекції «Tribute» вам сподобаються. Ручний блендер серії – це сніжно-білий корпус і салатова кнопка. Такий акцент зроблений, щоб звернути увагу на головне – швидкість блендера. Якщо придбаєте пристрій з цієї колекції, напевно вам захочеться стати володарем всієї серії побутових приладів.

Характеристики

Багато господинь обирають саме ручний блендер. Чому так відбувається? Контролювати процес приготування – те, що потрібно багатьом з нас. Потужність приладу 450 Вт, цього цілком достатньо для ефективної роботи, при цьому MQ 100 економить електроенергію. Його дуже зручно тримати в руці. Блендер компактний, він поміститься на будь-якій кухні. Одна з особливостей даної моделі, яка гарантує його ефективну роботу – технологія Power Bell. Гострі леза з нержавіючої сталі розташовані під різними кутами, що є гарантією ефективної роботи. Унікальна форма насадки у формі дзвону була створена розробниками Braun для того, щоб під час приготування інгредієнти не розбризкувалися. Шість країв насадки дозволяють переробити навіть відносно великі інгредієнти. Прилад має одну швидкість, однак, завдяки всім вище перерахованим особливостям, цього достатньо для ефективної роботи. У комплекті ви отримаєте мірну склянку, яка допоможе вам готувати правильно.

Для чого потрібен?

Для чого потрібен блендер? Список страв, які ви зможете приготувати з його допомогою, не обмежується крем-супом і різними мусами. Звичайно, цей кухонний прилад допоможе вам тільки на одному етапі, якщо мова йде про створення таких кулінарних шедеврів, як повітряні млинці або шоколадний торт, але його використання значно економить ваш час. Збивати, подрібнювати, змішувати інгредієнти вручну і за допомогою блендера – це два процеси, які кардинально відрізняються один від одного. Тільки уявіть, скільки часу витратите, збиваючи ті чи інші інгредієнти виделкою, або вінчиком. Блендер зробить це так швидко, що ви не встигнете навіть порадіти його ефективності. Якщо хочете урізноманітнити меню своєї родини, цей прилад – те, що вам потрібно. Він допоможе у приготуванні будь-яких страв: перше, друге, десерт – все це здивує гостей відмінним смаком. Блендер повинен бути на кухні кожної господині, а такий, як Braun MQ 100, тим більше! Готуйте із задоволенням!