Огляд блендера Braun JB 3010

Огляд блендера Braun JB 3010

Хочете придбати гарний функціональний і компактний блендер, але думаєте, що таке поєднання 3 в 1 неможливо? Ми вас переконаємо!

Блендер Braun JB 3010 – це потужність 800 Вт і чаша об'ємом 2 літри. Ці показники роблять пристрій незамінним. Тільки уявіть: ви можете всього за пару хвилин приготувати крем-суп, або молочний коктейль для всієї родини. Буде смачно!

Чому стаціонарний?

Якщо ви звикли готувати кілька страв одночасно і не хочете витрачати час на кулінарні клопоти, тоді стаціонарний блендер Braun те, що ви шукаєте. JB 3010 не потрібно тримати в руці, контролюючи процес. Натисніть на кнопку і можете забути про пристрій доти, поки він не впорається з вашим завданням.

Стильний і красивий

Braun JB 3010 належить до незвичайної серії побутової техніки «Tribute». Всі прилади даної серії виконані з якісного пластику. Предмети колекції сніжно-білі, а родзинка зовнішнього вигляду пристроїв – зелені акценти. Таке «забарвлення» мають регулятори і кнопки побутових приладів колекції «Tribute». JB 3010 не тільки красивий, але і компактний блендер. Він не займе багато місця, що особливо важливо, якщо у вас маленька кухня, його можна помістити навіть в самій крихітній шафі. У даної колекції розробники Braun зібрали найбільш функціональні і популярні прилади, тому вибираючи JB 3010, ви можете бути впевнені, що купили пристрій вищого класу.

Що вміє блендер JB 3010?

Стаціонарний блендер має 5 швидкостей + функцію «Турбо», що дозволяє швидко і якісно подрібнювати, збивати, змішувати інгредієнти. «Турбо» – це включення пристрою всього лише на кілька секунд. Потрібно нарізати крихітну кількість продуктів? Просто натисніть на кнопку. Градуйований глечик блендера має трикутну форму, тому інгредієнти в ньому легше подрібнюються, змішуються і збиваються. До того ж, гострі ножі з нержавіючої сталі дуже швидко справляються з роботою. Глечик можна мити в посудомийній машині, що позбавляє вас від турбот. Просто насолоджуйтеся приготованими стравами і не псуйте собі задоволення думками про чистку блендера. Система безпеки пристрою – гарантія того, що, працюючи з блендером, ви не заподієте собі шкоду.

Меню для всієї родини

Якщо у вас є JB 3010, дуже просто скласти меню для всієї родини. Наприклад, за допомогою блендера можна приготувати крем-суп на перше, житні млинці на друге і шоколадний мус на десерт. Якщо у вас є маленькі діти, то блендер буде потрібен вам кожен день – з його допомогою дуже просто приготувати дитяче харчування. Ви ласун? Тоді цей пристрій вам просто необхідний. Молочні коктейлі, муси, морозиво, мармелад, лимонад, солодка випічка, сорбет – все це ви зможете зробити самі дуже швидко і з задоволенням.