Про користь чаю

Про користь чаю

Аромат свіжозавареного чаю, улюблена чашка, наповнена бурштиновим напоєм і красивий чайник Braun на столі – хіба не приємна картинка? Якщо любите цей напій, вам буде приємно дізнатися про ту користь, яку він дарує організму.

Лев Толстой говорив про нього: «Я повинен був пити багато чаю, бо без нього не можу працювати. Чай вивільняє ті можливості, які дрімають в глибині моєї душі». Ще в давні часи люди знали про його сприятливий вплив, проте наукові дослідження були проведені відносно недавно.

Профілактика раку

Відносна низька захворюваність раком в азіатських країнах, де регулярно п'ють зелений чай, в останні час стала об'єктом дослідження сотень вчених. Отримані результати дають можливість припустити, що чай допомагає організму чинити опір багатьом видам раку.

Користь для серця

Вчені висловлюють припущення, що люди, які випивають в день дві-три чашки зеленого або чорного чаю, мають на 56% більше шансів вижити після серцевого нападу, ніж ті, хто, взагалі не п'є чай. Антиоксиданти, яких багато в напою, протидіють накопиченню в судинах «поганого» холестерину. Любителі чаю менш схильні до серцевих захворювань, така версія сучасних вчених.

Зайва вага

Ще в Стародавній Греції лікарі радили бажаючим схуднути пити чай. Напій виводить з організму токсини, важкі метали, солі. Є думка, що чай поліпшує склад крові, знижує можливість внутрішніх крововиливів, допомагає роботі печінки і селезінки.

Чай проти хвороби Альцгеймера

В одному з досліджень розповідається про те, що вживання чаю допомагає стимулювати нервові клітини до більш сильного вироблення протеїну аро-А. Саме він, на думку автора наукової праці, уповільнює розвиток старечого божевілля, яке настає в результаті хвороби Альцгеймера.

Що потрібно для смачного і корисного чаю? Звичайно ж, красивий та якісний чайник. Саме такі пропонує німецька компанія Braun.

Вони мають чотири ступені захисту:

  • прилад відключається при закипанні
  • вимикається якщо кришка відкрита або закрита нещільно
  • чайник неправильно встановлений на основі не вмикається
  • авто-відключення якщо в ньому немає води

Прилад оснащений фільтром, тому можете бути впевнені, що в чашку не потрапить жодна смітинка. Чайники Braun – це висока потужність та якість кожної деталі. Вони оснащені прихованим нагрівальним елементом з нержавіючої сталі, це є гарантією довгої служби чайника. Якщо хочете пити улюблений напій із задоволенням, купуйте чайники Braun, вони швидко закип'ятять воду, очистивши її від накипу та сміття. Пийте чай на здоров'я!