Фруктовий сезон

Фруктовий сезон

Ароматні стиглі фрукти не тільки підтримують наш організм вітамінами, але і піднімають настрій, дарують нам заряд бадьорості. Фруктові соки, коктейлі – обов'язкові складові літнього меню. Для їх приготування використовуйте соковижималки і блендери Braun.

Соковижималки Braun – якісні та легкі у використанні прилади. Якщо ви готуєте сік з їх допомогою, можете бути впевнені, що отримаєте максимальну користь від напою. Деякі моделі мають широкий жолоб, що дозволяє завантажувати овочі чи фрукти в соковижималку цілими. Можете регулювати кількість м'якоті в соку.

Блендери Braun – це фуд-процесор, вінчик для збивання, мірний стакан, подрібнювач. Кілька швидкостей, турборежим, сучасна функція контролю швидкості Smart Speed, все це робить процес приготування швидким і якісним. Всі моделі мають потужний безшумний мотор. Користуватися блендерами Braun дуже зручно. Приготуйте фреш або ягідний коктейль за допомогою цих приладів – відкрийте фруктовий сезон!

А чи знаєте ви, що...

  • В давнину вважали, що якщо з'їсти яблуко перед тим, як лягти спати, сон буде спокійним. В Англії під час чуми місцеві доктора накладали на чумні бубони припарки із зелених яблук. Якщо з'їдати 2 яблука в день, рівень холестерину знизиться на 16%, а ризик серцевого нападу – на 32%.
  • Полуниця є єдиною у світі ягодою, насіння якої розташовані зовні, а не всередині. Ягоди допомагають при головному болю, поліпшують пам'ять, запобігаючи передчасному старінню клітин мозку.
  • Біла полуниця з'явилася в середині 18 століття в результаті схрещування диких сортів цих ягід. Вид був на межі вимирання, поки голландські фермери не зайнялися її вирощуванням 7 років тому. Вони вивели гібрид полуниці і ананаса. Зовні вона нагадує суницю, за смаком схожа на ананас.
  • Точна кількість видів суниці до сих пір не відомо. Одні вчені налічують 80, а інші – 200.
  • В бананах міститься більше вітаміну B6, ніж в інших фруктах. Відомо, що цей вітамін покращує настрій.
  • В китайській мові словосполучення «фен чи» означає розділити грушу і розділити когось, тому ділити грушу в Китаї вважається поганою прикметою, це може привести до розставання.
  • В малині міститься велика кількість заліза, яке так необхідно жінкам.
  • Художники доби Ренесансу приписували персику містичні властивості еліксиру кохання. Англійці називають словом «peaches» (персики) вразливих людей з тонкою душевною організацією.
  • Чи любите мандарини? Визначити кислі дуже просто: вони мають трохи приплющену форму.
  • Виноград використовують при виготовленні антивікової косметики і сонцезахисних кремів.